Yerel Basında Bugün (24.09.2012)

Yerel Basında Bugün (24.09.2012)
24.09.2012
478
A+
A-

24.09.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Balyoz Davası bizi sevindirdi!”

12 Eylül’de aylarca acımasız şekilde işkence gören Dr. Sinan Olcan, Balyoz Davasında çıkan kararın darbecilerin hesap vermesi bakımından sevindirici olduğunu söyledi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Tarlada yakılan anızları, nedeniyle yerleşim alanlarında vatandaşlar zarar görürken, hava kirliliği de artıyor.

“Anız yangınları yaşamı etkiliyor”

ADAPOSTASI

Kentsel Dönüşüm, 3-5 senede çözülürse; büyük başarı olur

“Görünenden daha büyük”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, kentsel dönüşümle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rektör Elmas’a göre dönüşümün miladı Bayram Otel oldu.

BİZİMSAKARYA

“EX(DE)PO Fuarı bitti”

Bu yıl 8.’si düzenlenen EXPO Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı dün Adapazarı Şeker Fabrikası depolarında son buldu. Mekanın uygunsuzluğuna rağmen büyük ilgi gören 3 günlük fuar bir kez daha Sakarya’da özel fuar alanı ihtiyacını gündeme getirdi.

SAKARYAHALK

“Montaj başladı”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sakarya Nehri üzerinde yapımı devam eden Hidroelektrik Santrali (HES)’nde hidromekanik aksamın montajı başladı. Yılsonun devreye girecek HES, SASKİ’ye yılda ortalama8 milyon lira gelir sağlayacak. Ayrıca, Türkiye’de ilk kez bir belediye kendi elektriğini üretmiş olacak.

YENİGÜN

Büyükşehir Belediyesi, Yenicami Kavşağı’nda düzenleme yapacak

“Göbek kalkıyor”

Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Bulvarı ve bağlı caddeler üzerindeki kaldırım ile yol düzenlemeleri kapsamında, Yenicami Kavşağı da ele alınacak. Kavşağın ortasında bulunan göbek artık olmayacak.

YENİHABER

“10 milyonluk hata yeni hat yaptırıyor”

Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon TL’ye mal olan ancak hatalı yapıldığı için sorun çıkaran 3. İsale Hattı yerine inşa edilecek ‘Çelik İsale Hattı’nın temelini Perşembe günü atacak.

YENİSAKARYA

“İki projede geri sayım”

Sakarya Büyükşehir Belediye’si Hidroelektrik Santrali Projesi’nde (HES) montaj çalışmaları başladı. Çelik İsale Hattı Projesi’nin temeli ise 27 Eylül Perşembe günü atılıyor.

24.09.2012 MA

 
478 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.