Yerel Basında Bugün (24.07.2013)

24.07.2013

24.07.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Süt üreticisine yapılan 1 kuruşluk destek yetersiz kaldı, Birlik, destek fiyatının artırılmasını istiyor

“Süte bir kuruşluk destek yetersiz”

ADAPOSTASI

“Keyfiyet mi var?”

Araç muayene istasyonlarının özelleştirilmesiyle vatandaşın ‘gereksiz uğraştırılıyoruz’ şikayetleri olmuştu. Muayene istasyonlarıyla ilgili son iddia ‘uygulamada keyfiyet mi var?’ sorusunu gündeme getirdi

BİZİMSAKARYA

Önce don vurdu, şimdi de kurak vuruyor

“Fındıkçı perişan!”

TMO ve FİKOBİRLİK’in tüccarın insafına terk ettiği fındık üreticileri hükümetten 5 yıl süreyle destekleme alımı yapılmasını istiyor

SAKARYAHALK

“Okullarda kayıt krizi”

Haziran ayında başlaması gereken 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı 1.sınıf kayıtları sistemin hazır olmaması nedeniyle bir türlü başlamadı. Öğrenciler şaşkın, veliler diken üstünde.

YENİGÜN

Kalıcı işyerlerinin hak sahiplerine paraları haftaya ödenebilecek

“Bayram müjdesi!”

Deprem sonrası kalıcı konutlar bölgesine yapılan işyerlerinin devlet tarafından geriye alınmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, 412 hak sahibine gelecek haftadan itibaren paralarının ödenebileceği belirtildi.

YENİHABER

“Bayraktar: İlk 10 il arasına girebiliriz”

Ankara’da Sakaryalılar Vakfı üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Herkes taşın altına elini koyarsa, sosyo-ekonomik gelişmişlikte ilk 10 il arasına rahatlıkla girebiliriz” dedi

YENİSAKARYA

“9 Bin kişi aynı sofrada”

Büyükşehir Belediyesi’nin gönül sofrası Serdivan’da kuruldu. 9 bin kişinin katıldığı iftarda konuşan Başkan Toçoğlu, “Ramazan merhameti, paylaşmayı, açlığı, tokluğu ve teslimiyeti öğretir” dedi.

24.07.2013-A.T.