Yerel Basında Bugün (24.02.2012)

Yerel Basında Bugün (24.02.2012)
24.02.2012
499
A+
A-

24.02.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Sapanca da asker uğurlamasında bıçaklı kavga: 3 yaralı

“Bu nasıl uğurlama!”

Sapanca ilçesinden Çanakkale’deki vatani görevini yapmak üzere yola çıkan Hasan A.’ nın asker uğurlamasında kan aktı. Çıkan kavgada, askere giden gencin de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

ADAPOSTASI

Trafikte ölçüm başladı, sinyalizasyonlar yeniden düzenlenecek

“Hadi gayret!”

Şehir içindeki trafik sıkışıklığını önlemek için yeni bir çalışma başlattı. Geçitler başta olmak üzere tüm sinyalizasyon sistemi sil baştan elden geçirilecek.

ANADOLU

“Terminalde kanlı gece”

Sapanca ilçesinden Çanakkale’deki vatani görevini yapmak üzere yola çıkan Hasan A.’ nın asker uğurlamasında kan aktı. Çıkan kavgada, askere giden gencin de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

BİZİMSAKARYA

Sakarya’da trafikteki araç yoğunluğu artmaya devam ediyor

“Ulaşım için acil önlem!”

Türkiye İstatistik Kurumu illere göre motorlu kara taşıtları Aralık ayı istatistiklerini açıkladı. Sakarya’da 1 ay içinde 582 araç trafiğe girdi, trafikteki araç yoğunluğu bakımından ise ülke genelinde 21. Sırada yer aldı.

SAKARYAHALK

Yargıtay ‘hacker’lar tarafından hesabı boşaltılan müşteriyi haklı buldu

“Hakkınızı arayın”

Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, cep telefonu hattı bloke edildikten sonra internet bankacılığı şifresi kırılıp hesabı boşaltılan öğretmenin zararına banka tarafından karşılanmasına karar veren yerel mahkemenin kararını onadı.

YENİGÜN

Genel Sekreter Metin Küçük, her fikrin açıkça dile getirildiğini belirtti

“Üniversiteyi halka açtık”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreteri Metin Küçük, üniversitelerin düşüncelerin özgürce açıklandığı mekân olduğunu belirterek, ‘Şiddete başvurulmadığı sürece, her türlü düşüncenin açıklanmasından yana, halka açık bir üniversiteyiz’ dedi.

YENİHABER

Birçok yönetici istifa etti, gençlik kolları başkanı ihraç edildi, delege seçimleri de sancılı

“CHP’de neler oluyor?”

CHP’de seçimlerin ardından baş döndürücü gelişmeler yaşanıyor. Birçok ilçe başkanı ile kadın kolları başkan ve üyelerin istifası ardından İl Gençlik Kolları Başkanı da partiden ihraç edildi.

YENİSAKARYA

“Tuvalet krizi bitti”

Orhan Cami Meydanı’nda, caminin önünde bulunan tuvaletler için yapılan yüksek beton perdeler, Büyük Şehir Başkanı Zeki Toçoğlu’nun talimatıyla kaldırıldı.

24/02/2012 MA


499 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.