Yerel Basında Bugün (24 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (24 Nisan 2018)
24.04.2018
599
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

LİSTEDE SÜRPRİZLER OLABİLİR!

Hedefini yüzde 70 olarak belirleyen AK Parti’de kulisler çok hareketli. Genel merkezin Sakarya’dan kontenjan aday göstereceği iddiasının yanı sıra İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın adaylığı için de çok sayıda girişim söz konusu.

 

ADA POSTASI

COŞKU SALONA SIĞMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen programla coşku içinde kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyduklarını ifade etti.

 

BİZİM SAKARYA 

SEKAY ŞEHRE GÜÇ VERECEK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Entegre Katı Atık Projesi’nin temelinin önümüzdeki hafta atılarak, çalışmalara başlanılacağını açıkladı.

 

SAKARYA HALK

İNCE HESAPLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran’ı işaret etmesinin ardından partiler hızlı bir çalışma içerisine girdi. Tüm partiler sahalara çıkmaya hazırlanırken, aday adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. En fazla talep Ak Parti’ye olması beklenirken muhalefet de sürpriz isimlerle yola çıkacak.

 

SAKARYA YENİ HABER

GÖNLÜMÜZDEN GEÇER

AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç, kulislerde adının milletvekili aday adayı olarak geçmesiyle ilgili soruya, ‘ Şahsımızla alakalı genel merkezin bir teveccühü var ise, bizim de gönlümüzden geçer’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KİMLER İSTİFA EDECEK?

Milletvekili adaylığı için görevlerinden istifa etmesi gerekenler için süre Perşembe akşamı saat 17.00’de sona erecek. Kamu görevlilerinin yanı sıra oda, kooperatif, borsa, meclis üyesi, siyasi parti başkanlık ile yöneticilerinde istifa edilmesi gerekiyor.

 

YENİ SAKARYA 

BAYRAM HAVASI

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milli Egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 98. yıldönümünde çocuklarımıza armağan edilen bu güzel günün Sakarya’da tam bir bayram havasında yaşandığını ifade etti.

 
599 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.