Yerel Basında Bugün (24 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (24 Mayıs 2018)
24.05.2018
612
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MİTİNGLER BAŞLIYOR

24 Haziran seçimlerine her geçen gün daha da yaklaşırken Cumhurbaşkanı adaylarının Sakarya’daki miting programları belli oldu.

 

ADA POSTASI

13 KÖY SULAR ALTINDA KALACAK

Kaynarca ve Kandıra’da 13 köyü sular altında bırakacak barajla ilgili olarak ÇED raporu kabul edildi. Kaynarca’da barajın geçeceği tarlalara kazıklar çakılmaya başlandı.

 

BİZİM SAKARYA 

13 KÖYÜ SU YUTACAK!

İstanbul’un su ihtiyacını karşılamak üzere Kaynarca ve Kandıra’da yapılması planlanan Yırtmaçdere Barajı ile ilgili çalışmalara, bölge halkının tepkilerine rağmen başlandı.

 

SAKARYA HALK

REZALET

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü’nün tam dibinde olan Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde önceki gece saat 23.05’te atılan havai fişekler hasta ve hasta yakınlarının büyük tepkisini aldı. Dakikalarca süren patlamalar sırasında acil servis önündeki çocuklar ise çığlık attı.

 

SAKARYA YENİ HABER

ADAYLAR SAHADA!

Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından siyaset sahnesi hareketlendi. Adaylar sahaya çıkarak seçim çalışması yapmaya başladı. AKP adayları öncelikle teşkilat ziyaretleri yapıyor. MHP, İP sahaya inerken CHP çalışmalarına henüz başlamadı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘ÇALINMADIK KAPI KALMAYACAK’

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve 27. dönem Milletvekili Adayları Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ekrem Yüce ve Lütfi Bayraktar AK Parti Ser divan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

YENİ SAKARYA 

ERDOĞAN GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Haziran Salı günü şehrimize gelerek Adapazarı Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara hitap edecek.

 
612 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.