Yerel Basında Bugün ( 24 Kasım 2017)

Yerel Basında Bugün ( 24 Kasım 2017)
24.11.2017
605
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EĞİTİM EN ÖNEMLİ MESELEMİZ

Vali Bakanlıoğlu, “Eğitim tüm toplumu yakından ilgilendiren, milletimizin en önemli meselesidir” dedi.

 

ADAPOSTASI

SULAR DURULMUYOR

AK Parti’de Ferizli’de belediye meclis üyelerinin istifasıyla başlayan süreç, ilçe yönetiminin istifasıyla devam etti. Genel Merkez’in ilçe başkanlığına aday gösterdiği Dursun Ali Dal ise adaylıktan feragat ettiğini açıkladı.

 

BİZİM SAKARYA

AKP’DE İSTİFA

İlçe Başkan adaylığı konusunda İl Yönetim ile ters düşen Ferizli İlçe Yönetim Kurulu, İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın teşkilata gelerek yaptığı görüşmenin ardından topluca istifa etti.

 

SAKARYA HALK

O İKİLİ ADLİYEDE

Karasu’da öz oğlunu yastıkla boğduğu iddia edilen Zeynep K. ve Turhan Y. geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilirken talihsiz çocuk ise gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan Zeynep K.’nın eşi ve ailesi basında çıkan ‘Dostu ile görüldü’ iddialarını yalanladı.

 

YENİHABER

SAKARYA GELECEĞİN ŞEHRİDİR

Uluslararası Sakarya Sempozyumu’nun açılışında Başkan Toçoğlu, Sakarya’nın geleceğin şehri olduğunu belirterek, ‘İlimizin geleceği de bugünden iyi olacaktır. Yeter ki hata yapmayalım’ dedi.

 

YENİGÜN

FERİZLİ SİL BAŞTAN !

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç önceki akşam Ferzili’ye giderek, İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve yönetim kurulu üyeleri ile parti teşkilatında bir araya geldi.

 

YENİ SAKARYA

HALİT ÇAKAN 24 KASIM’DA KÜLLİYEDE 

Sakarya’nın tecrübeli ve adı başarılarla anılan eğitimcilerinden, Halit Çakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Külliye’de vereceği 24 Kasım Öğretmenler Günü resepsiyonuna Sakarya’yı temsilen katılacak.
605 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.