Yerel Basında Bugün (23.11.2012)

Yerel Basında Bugün (23.11.2012)
23.11.2012
513
A+
A-

23.11.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Büyükşehir’in toplu açılış törenine katıldı

“Toçoğlu: Yenikent’e söz verdik yerine getiriyoruz”

Başkan Zeki Toçoğlu: “Vatandaşlarımızın şehrimizde yaşanan bu değişim ve dönüşüme şahitlik etmeleri bizlere güç katmaktadır. Yenikent’in cazibesi artık daha da artıyor” dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “Kentsel dönüşümü acili yetin dışında, istenmeyen hiçbir yerde yapmayacağız”

“İstemeyenin evini yıkmayız”

Dün ilimize açılışa gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşümü acili yetin dışında,  istenmeyen hiçbir yerde yapmayacaklarını belirtti.

ADAPOSTASI

“Yenikent’e 35 Milyon TL”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Yenikent artık hayalet kent değil 3,5 yılda yaptığımız 35 milyonluk yatırımla cazibe haline geldi’ dedi.

ANADOLU

“Dönüşüm vatandaşların rızasıyla olacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşümde vatandaşı itip kakacak, vatandaşların huzurunu bozacak eylem ve hareketin içinde olmayacaklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Korucuk Duble Yolu ve Rekreasyon Projesi 3. etabı hizmette

“Bakan ‘dan kente övgü”

Büyükşehir Belediyesi’nin Korucuk Park’ta gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ‘Sakarya’da çok güzel ahenk var. Sakarya’da çalışkanlık var, gayret var. Bizde Bakanlık olarak destekliyoruz’ sözleri herkesi mutlu etti.

SAKARYAHALK

“Pansiyon kentten cazibe merkezine”

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın katılımıyla, Korucuk Duble Yolu, Korucuk Park ve Çark Deresi Rekreasyon Projesi 3. etabının toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

YENİGÜN

İlçe sözü veren Bakan Bayraktar, ‘Duble yolla İzmit’e bağlanacak’ dedi

“Yenikentli gibi konuştu!”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dün Korucukta’ki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Yenikent’i geleceğin ilçesi olarak gösterdi.

YENİHABER

“Şehircilik dersi”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, nüfusu 1 milyona yaklaşan Sakarya’nın dünya şehirleriyle yarışır hale gelmesi, Yenikent’in ise merkezle bağlantısının çok iyi sağlanması gerektiğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Yenikent’e bol vaat!”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Eninde sonunda ilçe olacaksınız” dediği Yenikentliler’e, alışveriş merkezleri ve parklar vaat etti.

23.11.2012 EK


513 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.