Yerel Basında Bugün (23.10.2012)

Yerel Basında Bugün (23.10.2012)
23.10.2012
501
A+
A-

23.10.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

CHP Milletvekili Özkoç, mısır üreticisine destekleme primin ödenmemesi nedeniyle iktidar partisine 4 soru yöneltti

“Özkoç’tan mısır tepkisi”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, çiftçinin yanlış ve sorumsuz politikaların kurbanı olduğuna dikkat çekmek amacıyla, Sakaryalı mısır üreticisinin destekleme primlerinin ödenmemesini gündeme getirdi.

ADAPOSTASI

“Mısır TBMM gündeminde”

Çiftçi, ikinci bayramını da parasını almadan geçireceğine dikkat çeken CHP Milletvekili Engin Özkoç ödenmeyen mısır üreticilerinin destekleme primlerini TBMM gündemine taşıdı.

BİZİMSAKARYA

Hamile olan eski eşini silahla öldüren ve bebeğin ölümüne neden olan Osman S. Yine dehşet saçtı

“Seriye bağladı!”

Pamukova’da hamile olan eski eşini silahla öldüren ve bebeğin ölümüne neden olan firari zanlı Osman S. Hendek’te bir kişiyi daha vurarak kaçtı. Polis ve Jandarma Osman S.’yi her yerde ararken, başka bir suç işlemesinden endişe ediliyor.

SAKARYAHALK

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu gündemi değerlendirdi. Uncuoğlu, İl Özel İdarelerin kapatılarak yetkilerin Büyükşehir belediyelerine devredilmesi konusunda açık ve net konuştu

“Yetkiler devredilmeli”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, yaklaşan yerel seçimlerden Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin arttırılması ve seçilme yaşının 18’e indirilmesi konusuna kadar gündemle ilgili sorulara yanıt verdi.

YENİGÜN

AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, CHP’nin referandumu için konuştu

“Kafa karıştırıyorlar”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, CHP’nin yeni Büyükşehir Yasası ile kapatılacak olan 12 beldede yaptığı referandum sonrasında, ‘Bunun resmiyetle bir ilgisi yok. Sadece kafa karıştırmak için bunu yapıyorlar’ dedi.

YENİHABER

Başkan Toçoğlu Mado’ya ayrıcalık tanındığı iddiasına cevap verdi

“Kıyak yapmadık”

Atatürk Parkı düzenlemesinde Mado’ya kıyak yapıldığı iddialarını reddeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Adamların zaten sözleşmeleri var. Ayrıca parkta çay içecek yer de lazım’ dedi.

YENİSAKARYA

12 beldede gerçekleştirilen oylamada AK Parti’ye uyarı var

“Seçmenin mesajı”

CHP Sakarya İl Örgütü’nün, Büyükşehir Yasası ile belediyeleri kapatılacak olan beldelerde yaptığı mini referandum, seçmenin kapatma kararına tepkili olduğunu ortaya koydu.

23.10.2012 MA

 
501 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.