Yerel Basında Bugün (23.09.2012)

Yerel Basında Bugün (23.09.2012)
23.09.2012
446
A+
A-

23.09.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Şehit annesine ambulans helikopter”

Kayseri’de trafik kazası geçiren şehit annesi, memleketi Sakarya’ya ambulans helikopterle gönderildi. Şehit annesini Sakaryalı şehit anneleri Türk bayraklarıyla karşıladı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’da ‘gelişen, büyüyen ekonomi iyiye gidiyor’ denilse de vatandaşın hali rakamlarla ortada!

“Yeşil kart ekonomisi”

Sakarya genelinde ekonomik şartların ağırlaşması ve işsizlik nedeniyle geçim sıkıntısı çeken 123.450 yeşil kartlı vatandaş yaşam mücadelesi veriyor.

ADAPOSTASI

“Yavuz özür diledi”

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, SRT’de yayınlanan Politika Kulvarı programında Güven Hasbaş’ın konuğuydu. Çevre olaylarından yerel seçimlere birçok konuda açıklama yapan Yavuz mısır üreticisinden özür diledi.

BİZİMSAKARYA

“Babayiğit yokluğu Sakarya’ya yarar mı?”

Koç Grubu’nun yerli otomobil talip olmasının ardından,  Sakarya için otomotiv üssü rüyası aylar öncesinden suya düşmüşken Bakan Çağlayan ‘Bir babayiğit bulamadık’ açıklaması umutları yeniden yeşertti.

SAKARYAHALK

“Sağlıkta atılım”

12 bin 644 metrekare arsa üzerinde inşa edilen 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin geçtiğimiz ay hizmete girmesinin ardından önceki günde Sakarya Üniversitesi (SAÜ) bünyesinde kurulan Tıp Fakültesi açılışı yapıldı.

YENİGÜN

Dönüşüm 5 Ekimde başlıyor ama kimsenin aklına gelmeyen bir şey var

“Şehrin enkazı ne olacak?”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm uygulaması 5 Ekimde başlıyor. Sakarya’da yıkımların başlayacağı pilot ilden biri. Yıkımlar sürerken şehrin inşaat atıklarının nereye depolanacağı ise merak ediliyor.

YENİHABER

Doğalgaz kâbusuna köylülerden başka ses çıkartan yok

“Santrale karşı yalnız kaldılar”

Söğütlü’nün Türkbeylikkışla köyündeki meraya kurulması gündemde olan doğalgaz çevrim santrali ile ilgili son gelişmeler bölge halkını rahatsız etti. Köylüler, santrale karşı kimsenin ses çıkarmamasına isyan ediyor.

YENİSAKARYA

Türkiye dün tecavüz mağduru kızın kardeşlerini konuştu

“Yine utandık”

Hendek’te tecavüze uğrayan ve tutuklu sanıklardan ikisinin tahliyesinden sonra intihara kalkışan 14 yaşındaki kızın üç kardeşinin okula alınmayışı haberi, ulusal basında geniş yer buldu.

 
446 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.