Yerel Basında Bugün (23.06.2013)

23.06.2013

23.06.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SAGİAD’ın organize ettiği, 8 ülkeden 100 işadamı Sakaryalı işadamlarıyla Elmas Otel’de biraraya geldi.

“Umutlandıran ihracat hamlesi”

ADAPOSTASI

CHP İl Başkanı Keleş, Büyükşehir için koltuğu bırakacak

“Milletvekilliği olmadı şimdi belediyeye talip”

BİZİMSAKARYA

Özgür Arık ortaya çıkardı, şimdi herkes soruyor

“Ağaçları kim kesti”

650 dönümlük alanda bulunan 50 yaşın üzerindeki kavlan cinsi ağaçları Şeker Fabrikası mı, belediye mi kestirdi, açıklanmalı

SAKARYAHALK

“Mezuniyet coşkusu”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşku içinde gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerin sevinci ise görülmeye değerdi.

YENİGÜN

Gazeteniz Yenigün, Başkan Toçoğlu’nun kamuoyuna açıklanmak üzere beklettiği projelere ulaştı

“İşte yıldız projeler”

1 Şehir Müzesi geliyor 2 Kongre ve Belediye Sarayları

YENİHABER

İlimizde kurulması planlanan AMATEM hakkında konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Alemdar, “AMATEM’le ilgili bakanlığa sunduğumuz teklif yatırım programına alındı” dedi.

YENİSAKARYA

“Sakarya çöküyor”

MHP Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, ilimizde büyük bir çökme ve çözülmenin olduğunu söyleyerek, “Bu iktidar döneminde fabrikalarımızı ve marka değerlerimizi kaybettik” dedi.

24.06.2013 – A.T