Yerel Basında Bugün (23.04.2012)

Yerel Basında Bugün (23.04.2012)
23.04.2012
434
A+
A-

23.04.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“MHP’de Ünver dönemi bitti Erdoğan yeniden başkan!”

MHP İl Teşkilatı’nın 10. Olağan Kongresi geniş bir katılım ile Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, Mehmet Erdoğan 336 oyla yeniden İl Başkanı seçildi. Başkanlığı kaptıran Orhan Ünver ise 213 oy alırken, 2 oyda geçersiz sayıldı.

ADAPOSTASI

MHP’de 10. Olağan İl Kongresi’nde 600 delegenin 336’sının oyunu alan Erdoğan İl Başkanı oldu

“MHP’li delege ‘Erdoğan’ dedi”

Milliyetçi Hareket Partisi 10. Olağan İl Kongresi’nde oy kullanan 600 delegeden 336 oy alan Mehmet Erdoğan İl Başkanlığına seçildi. Orhan Ünver 213 oyda kalırken birlik mesajları verildi.

ANADOLU

Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı kiraların yüksek olmasını protesto etmek için beş gün boyunca kepenk kapatmıştı.

“Esnafın istediği oldu”

BİZİMSAKARYA

Bahçeli ve Kutluata kongreye gelmedi

“MHP’de delege Erdoğan dedi”

Milliyetçi Hareket Partisi 10’ncu Olağan İl Kongresi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kamuoyuna gelenekçiler ve yenilikçiler arasında geçen yarış olarak yansıyan il başkanlığı seçimlerini gelenekçilerin adayı Mehmet Erdoğan 336 oyla kazandı. Rakibi Orhan Ünver ise 23 oyda kaldı.

SAKARYAHALK

“Zafer, Erdoğan’ın”

MHP’nin 10. İl kongresi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Orhan Ünver ile Milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığı’ndan istifa eden Mehmet Erdoğan yarıştı. 551 oy kullanılan seçimde 336 oy alan Mehmet Erdoğan MHP İl Başkanlığı’nda seçildi. Orhan Ünver ise213 oy alarak aylardır yürüttüğü İl Başkanlığına veda etti.

YENİGÜN

MHP İL Kongresi’nden beklenen sonuç çıktı

“Erdoğan emaneti aldı!”

MHP İl Teşkilatı’nın 10. Olağan Genel Kongresi, geniş bir katılım ile Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşirken, Mehmet Erdoğan 336 oyla yeniden İl Başkanı seçildi. Başkanlığı kaptıran Orhan Ünver ise 213 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

YENİHABER

İki listenin yarıştığı MHP İl Kongresi çekişmeli geçti

“Erdoğan kazandı”

MHP’nin Atatürk Spor Salonu’nda yapılan kongresinde il başkanlığı için Orhan Ünver ile Mehmet Erdoğan yarıştı. Son sözü delegeler söyledi. Erdoğan, 336 oyla MHP’nin yeni il başkanı oldu.

YENİSAKARYA

Milletvekilli adaylığı için bıraktığı il başkanlığına tekrar döndü

“2. Erdoğan dönemi”

MHP İl Kongresi’nde zafer, partinin etkili isimlerinin desteğini arkasına alan Mehmet Erdoğan’ın oldu.

 
434 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.