Yerel Basında Bugün (23.01.2012)

Yerel Basında Bugün (23.01.2012)
23.01.2012
473
A+
A-

23 Ocak 2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Raydan çıktı!”

Geyve İlçesinde, Ankara’dan İstanbul’a giden içinde 391 yolcusu bulunan Anadolu Ekspresi raydan çıktı. Ankara İstanbul demiryolunun ulaşıma kapandığı, yolcuların otobüslerle nakledildiği belirtildi.

ADAPOSTASI

“Faciadan dönüldü”

Eskişehir- İstanbul seferini yapan 11207 sefer sayılı Anadolu Ekspresi’nin bir vagonu, Geyve Örencik köyü mevkiinde raydan çıktı. Trenin bölgedeki raylarda devam eden çalışmalardan dolayı düşük hızla seyretmesi olası bir faciayı önledi.

ANADOLU

Vatandaşlar Belediye Hizmetlerinde ana cadde ve bulvarlardan kendilerine sıra gelmemesinden dertli.

“Arka sokaklara da bakın!”

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin şehrin altyapı ve yollarıyla ilgili çalışmalarına ana caddelere öncelik vermesi, mahalle ve arka sokaklarda oturan vatandaşları üzüyor. Sokaklarda yarım kalan çalışmalar vatandaşları adeta isyan etme noktasına getirdi.

BİZİMSAKARYA

Bu iddia tartışılır.

“Ekspres tarih oluyor”

MHP İl Başkanı Orhan Ünver Adapazarı Ekspresi Treni’nin tarihe karışacağını iddia etti. Adapazarı Ekspresi’nin 116 yıllık tarihine işaret eden Ünver, iktidar partisi AKP’ye seslendi: Şehir tarihine saygılı olun!

SAKARYAHALK

SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım iktidarı ve belediyeyi topa tuttu.

“Sadece tabelada adınız kalır”

Saadet Partisi Ocak Ayı İl Divan Toplantısını Parti İl Binasında gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım Büyükşehir Belediyesini Bayındırlık Belediyeciliği yapmakla suçladı.

YENİGÜN

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ‘ın TÜVASAŞ’ı taşıma projesi sevindirdi.

“Aman! Bu fırsat kaçmasın”

Adapazarı içinde genişleme fırsatı bulamayan TÜVASAŞ’ın Ferizli’deki OSB’ye Hyundai Rotem ile birlikte taşınmasına yönelik geliştirilen proje, şehirde olumlu karşılandı.

YENİHABER

Katlı Pazar Yerinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve yangın tehlikesine tepki

“SEDAŞ’a öfke”

Elektrik trafosu ve dükkanların içinden geçen kablolar nedeniyle üç kez yanma tehlikesi geçiren Katlı Pazar Yerinde SEDAŞ’a büyük öfke var. Sık sık kesilen elektrik nedeniyle karanlıkta kalan Pazar Yeri esnafı çok dertli.

YENİSAKARYA

Tren seferlerinin durması çileye dönüşmesin.

“1 Şubata acil öneri”

Sabah işe ve okula gidenlerin mağduriyetinin önlenmesi için tren güzergahında çalışan araçların belirli bir saate kadar şehir merkezine girmesine izin verilmeli.

23/01/2012- Büşra Ergün

 

 

 

 
473 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.