Yerel Basında Bugün (23 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (23 Nisan 2018)
23.04.2018
652
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

‘YÜZDE 75 OY BEKLİYORUZ’

Ak Parti İl Gençlik Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ‘Sakarya’da sandıkların patlamasını ve yüzde 75 oy çıkmasını bekliyoruz’ dedi.

 

ADA POSTASI

BAKANDAN BİSİKLET ADASI’NA TAM NOT

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

 

BİZİM SAKARYA 

EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN!

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk’ün ‘En beğendiğim eserim’ dediği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98’inci yılında coşkuyla kutlanacak.

 

SAKARYA HALK

SAKARYA’YA NE YAPSAK AZ

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 5. Olağan Kongresi’nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ‘ Sakarya’ya ne yapsak az. Sakarya sandıkları patlıyor. İnşallah 24 Haziran’da da böyle olacak. Bu nedenle gençlerimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

ÇOK SÜRPRİZLİ LİSTE

AKP, 24 Haziran seçimlerine milletvekillerinin yüzde 50’den fazlasını değiştirerek girmeyi planlıyor. Sakarya listesinin de önemli oranda yenilenmesi beklenirken, sürpriz isimlerin listede yer alabileceği belirtiliyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘YATIRIM SÜRECEK’

AK Parti İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ilimizdeki spor tesislerini gezerken, ‘2002 ile 2018 arasında yaklaşık 230 milyon liralık bir yatırımımız var buraya, bu yatırımlar devam edecek’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

SAKARYA YİNE DESTAN YAZAR

İlimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ‘Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız. Sakarya bu seçimde de önemli bir başarıyı elde edecektir, bir destan daha yazacaktır’ dedi.
652 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.