Yerel Basında Bugün (23 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (23 Eylül 2011)
23.09.2011
518
A+
A-

23 Eylül 2011 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Günay: “Sakarya evimiz gibidir!”

“Sakarya Tanıtım Günleri” Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhteşem törenle açıldı. Açılış törenine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay; “Sakarya kendi evimiz gibidir.” dedi.

ADAPOSTASI

“Hastane ocak ayında hizmette”

İnşaatına devam edilen 400 yataklı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2012 yılı Ocak ayında hizmete girmesi planlanıyor. Hastanede, 15 ameliyathane, 26 acil servis, 7 adet yanık merkezi ve 107 adet poliklinik odası bulunuyor.

ANADOLU

“Acarlar Longozu’nda ağaç ve çevre katliamı ”

Ülkemizin İğneada’yla birlikte 2 Subasar (Longoz) Ormanından biri olan Acarlar Longozu’nda yaşanan ağaç v eçevre katliamı görenlerin içini sızlattı.

BİZİM SAKARYA

Koskocaman beldede yer mi kalmadı?

“Kükn tepkisi!”

Sinanoğlu’nda belediyenin yaptırdığı kanalizasyon künkleri, okul bahçesindeki Atatürk Anıtı’nın burnuna kadar dolduruldu.

SAKARYAHALK

“Sakarya kendi evimiz gibidir”

Ankara’da bu yıl 22-25 Eylül 2011 tarihlerinde ilki gerçekleştirilecek olan “Sakarya Tanıtım Günleri” Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhteşem törenle açıldı. Açılış törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.

YENİGÜN

400 Yataklı yeni hastane binası, ocak ayında hizmete açılacak.

“Biraz daha sabır!”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, yapımı süren 400 yataklı hastanenin inşaatının, Kasım ayı başında bitirileceğini ve Ocak ayı itibariyle de hizmete açılacağını söyledi.

YENİHABER

Günler süren doğa katliamı görülmedi,duyulmadı.

“Yazıklar olsun!”

Acarlar Longosu’nda Y.A. isimli işadamı, günler süren bir çalışmayla ağaçları keserek dev iş makineleriyle kanallar açtı. Bu katliamı ne yazık ki köylüler yetkililere bir türlü duyuramadı.

YENİSAKARYA

“Hastane Ocak’ta hizmete girecek”

Ocak 2012’de hizmete girecek dev hastanede geri sayım başladı. O tarihten sonra ilimizden dışarı gidecek olan hasta sayısı da azalacak. Dekan Prof. Dr. Dilek, daha rahat bir ortamda hizmet vereceğini belirtti.

 

 

 
518 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.