Yerel Basında Bugün (23 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün (23 Ekim 2017)
23.10.2017
621
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BU ŞEHİR BİZİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son 8 yılda Sakarya’da 2 Milyar 150 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu şehir taşı, toprağı, tabelası ile bizim şehrimiz. Gönüllerde hoş seda bırakabilmek için önümüze bakarak devam etmeliyiz” dedi.

 

ADAPOSTASI

RAYLI SİSTEM ŞART !

DOÇ. DR. GÜLER: HAYATINDA HİÇ DEMİRYOLU GÖRMEMİŞ ŞEHİRLER DEMİRYOLU YAPTI

Saü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Güler, raylı sistem için konuştu. Şehrin raylı sisteme ihtiyacı olduğunu kaydeden Güler, “Şehir, Benim demiryoluna ihtiyacım var” diye bağırıyor. Raylı sistem şart” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

TÜRK İŞ’TEN SERT MESAJ

Genel Başkan Ergün Atalay, Selüloz İş Genel Kurulu’nda konuştu.

Atalay iş güvenliğinden asgari ücrete, örgütlenme özgürlüğünden taşerona kadar birçok konuya değindiği konuşmasında sert mesajlar verdi.

 

SAKARYA HALK

DEDİKODULARI BIRAKIN

YATIRIMLARA BAKIN

Sakarya’nın her yönüyle geliştiğini ve farklı bir konuma geldiğini söyleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün artık dedikoduların bırakılması gerektiğini belirterek ” Şimdi yatırımlara bakma zamanı” dedi.

 

 

SAKARYA YENİHABER

‘HİZMETE DEVAM’

BAŞKAN ZEKİ TOÇOĞLU, ŞEHRE YATIRIM YAPMAYI SÜRDÜRECEKLERİNİ SÖYLEDİ:

Bürokratlarıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Daha fazla çalışarak Sakarya’ya hizmete devam edelim. Bugüne kadar ne yapmışsak üstüne koyarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

 

YENİGÜN

‘Hizmete Devam !’

8 yılda 2.1 milyarlık yatırım yaptıklarını belirten Başkan Toçoğlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre 8 yılda altyapıya 1 milyar, üst yapıya da 1 milyar 150 milyon lira olmak üzere 2.1 milyarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Şimdi daha fazl çalışarak, Sakarya’ya hizmete devam edeceğiz” dedi.

YENİ SAKARYA

KARASU ÇAĞ ATLAYACAK

Turizm cenneti Karasu, ağır sanayi hamleleri ile cazibesini artıracak. Liman ve demiryolunun yanısıra bilhassa Kibar Holding ve BMC’nin yatırımları kurulacak fakülteyle şehrin gelişim potansiyeli yükselecek.

 
621 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.