Yerel Basında Bugün (22.11.2012)

22.11.2012

22.11.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Dershaneler kapanırsa 1 milyar TL israf olacak”

Yavuz Müftüoğlu: ‘Sakarya’daki dershanelerde bir ders saatinin ücreti 2 TL’ye gelirken özel derslerin saati 50 TL. Bu da kayıt dışı oluyor’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Yürümez; ‘Topladığınız mantar son yemeğiniz olmasın’

“Zehirli mantar uyarısı”

Mevsim itibarı ile doğada çıkan mantarları tanımadan toplayan vatandaşlara zehirli mantar uyarısı yapıldı.

ADAPOSTASI

“Bakanlı açılış”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent’te yapılan yatırımlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımı ile yapılıyor.

BİZİMSAKARYA

‘Üçü bir yerde’ uğun törenle vatandaşın hizmetine giriyor

“Büyükşehir’in ‘Gurur Günü”

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentimize kazandırılan Korucuk Park, Korucuk Duble Yolu ve Çark Deresi Rekreasyonu 3. Etabı, bugün saat 12.00’te Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın katılacağı törenle hizmete sokulacak.

SAKARYAHALK

“Bakanlı açılış”

Büyükşehir Belediyesi, Yenikent Bölgesi’nde hayata geçirdiği yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştiriliyor. Korucuk Park, Korucuk Duble Yol ve Çark Deresi Rekreasyonu 3. Etabının toplu açılışının gerçekleştirileceği programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarda katılacak.

YENİGÜN

“MHP aday zengini!”

Yerel seçimler yaklaşırken, belediye başkan adaylığı konusunda şu anda en hareketli parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) görülüyor.

YENİHABER

“Depreme hazır değiliz bakanım”

17 Ağustos felaketinde büyük yıkıma uğrayan Sakarya, aradan geçen zamana ve yeni Kentsel Dönüşüm Yasası’na rağmen depreme hazırlık çalışmaları konusunda çok geride kaldı.

YENİSAKARYA

“Otoyol taşınıyor”

Ulaştırma Bakanlığı Sapanca Gölü kenarından geçen otoyolun kaydırılması için proje hazırlığına başladı. Uydudan belirlenen iki ayrı hat , uzmanlar tarafından incelenecek.

22.11.2012 MA