Yerel Basında Bugün (22.10.2012)

Yerel Basında Bugün (22.10.2012)
22.10.2012
471
A+
A-

22.10.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Uyuşturucu operasyonu”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları binek otomobilde 50 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

CHP, Büyükşehir Yasası ile kapanacak olan belediyelerde yasaya karşı çıkmak için halkın önüne sandık kondu

“CHP’den yasaya karşı referandum oylaması”

ADAPOSTASI

“SGK kolları sıvadı”

Herkesin doğumdan ölünceye kadar iç içe olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, gazeteniz Adapostası Muhabiri Zemine Yılmaz İşçi’ye önemli açıklamalar yaptı.

BİZİMSAKARYA

“Kurban eti satılır mı?”

Kurban Bayramına sayılı günler kala yardım amaçlı kurban bağışında bulunan kurum ve kuruluşların kurban etlerini satarak gelir elde ettiğini öne süren Et Üreticileri Birliği Başkanı Bülent Tunç, EBK ve belediyeleri göreve davet etti.

SAKARYAHALK

“Sandıktan hayır çıktı”

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) İl Teşkilatı tarafından organize edilen ve beldelerde gerçekleştirilen mini referandum Sakarya’daki 12 beldede gerçekleştirildi. Beldelerinin kapatılmasını isteyenler ise istemeyenler arasında büyük farkın olduğu seçimde sandıktan hayır çıktı.

YENİGÜN

CHP’nin 12 beldedeki referandumunda beklenen sonuç çıktı

“Belediyemiz kapanmasın’

CHP’nin, yeni Büyükşehir Yasası ile ilimizde kapatılacak olan 12 belde belediyesi için halkın katılımı ile belediyelerde yaptığı referandumda katılım yüzde 70 oldu. Oy kullananların yüzde 99’u, ‘Belediyemiz kapatılmasın’ dedi.

YENİHABER

“Beldeler ‘Hayır’ dedi”

Yeni Büyükşehir Yasası ile kapatılan beldelerde dün CHP tarafından referandum yapıldı. Sandık başına gidip oy kullanan binlerce belde sakini belediyelerinin kapatılmasına karşı ‘hayır’ dedi.

YENİSAKARYA

“Yüzde 4’ü devletten”

Kentsel Dönüşümde güçlendirme ve konut yapım kredisinin yüzde 4’ü, iş yeri yapım kredisinin de yüzde 3’lük kısmı devlet tarafından karşılanacak.

22.10.2012 MA

 

 
471 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.