Yerel Basında Bugün (22.10.2011)

Yerel Basında Bugün (22.10.2011)
22.10.2011
448
A+
A-

22 Ekim 2011 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

 

ADAPAZARI

“Teröre lanet yağdı”

Karasu, Kocaali ve Ferizli’de teröre lanet yağdı. Karasu’da teröre lanet mitinginde belde ve köylerin katılımı ile yaklaşık 15 bin kişinin bulunduğu miting olaysız bir şekilde bitti.

ANADOLU

“Bunlar insanlık düşmanı”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, “Bunlar insanlık düşmanı. Sadece devletimizin, milletimizin kardeşlerimizin değil, insanlığın düşmanı” dedi.

ADAPOSTASI

“Kurban kavgası”

Veteriner Odası Başkanı Mustafa Yıldız’ın, kurban fiyatlarında fırsatçılık yapıldığı iddiasına Besiciler Odası Başkanı Ali Çiftçi’ den cevap geldi. Tartışmaya katılan Adapazarı Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal ise Yıldız’ın ve Çiftçi’ nin olayı abarttığını söyledi.

BİZİM SAKARYA

“Bu kadar mı?”

Babanın ölümünden sonra evin temel direği vatanı beklerken şehit oldu. Bir dul kadın, biri özürlü, biri öğrenci üç kardeş virane bir evde ele muhtaç bir şekilde yaşamaya devam edecek.

SAKARYAHALK

“Çocuklar zorla askere gönderilmesin”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Hakkari’deki terörist saldırıda şehit olan Jandarma Çavuş Birol Elmas’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı anneye başsağlığı dileyen Zeybek, “Profesyonel orduya geçilsin, milletin çocukları evlerinden koparılıp zorla askere gönderilmesin” dedi.

SAKARYA YENİGÜN

Türkiye’de olduğu gibi, ilimizde de PKK’ya olan öfke dinmiyor.

“Karasu’da teröre lanet yağdırıldı”

Hakkari Çukurca’da hainlerin gerçekleştirdiği saldırı sonrasında çıkan silahlı çatışmada, 24 askerimizin şehit edilmesi üzerine yaşanan öfke seli, Türkiye’de olduğu gibi, ilimizde de dinmiyor. Gece süren yürüyüşlerin ardından, dün Karasu’da binlerce kişinin katılımı ile önce yürüyüş, sonrasında ise miting yapıldı.

SAKARYA YENİHABER

Şehit annesi evladıyla son görüşmesini Yenihaber’ e anlattı.

“Üşüyorum anne”

Anne Mübyan Elmas şehit oğlu Birol Elmas’la son görüşmesini anlattı: ”Çok üşüyorum diyerek kazak, eşofman, çorap istedi. Sizi çok özlüyorum” dedi. Kötü şeyler olacağını hissetmiş gibiydi.

YENİ SAKARYA

“Provokasyon uyarısı”

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli şehit haberlerinin yürekleri yaktığını ve terörün kökünün kazınacağını belirtti ve ekledi: “Tahriklere kapılmayalım”
448 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.