Yerel Basında Bugün (22.09.2013)

22.09.2013

22.09.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’da otomotiv sektörü zirvesi yapıldı

Otomotiv sektörünün hedefi yenileme pazarı olarak ortaya konuldu

“Otomotivin kalbi Sakarya’da attı”

ADAPOSTASI

Otomotiv sektörünün devleri Sakarya’da buluştu

“Sakarya zirve yaptı”

MÜSİAD Sektörel Zirvesi’nde ‘Otomotiv Sektöründe Satış Sonrası Hizmetler ve Tüketici Beklentileri’ konusu masaya yatırıldı. Zirvede otomotiv sektörünün hedefi yenileme pazarı olarak ortaya konuldu

BİZİMSAKARYA

Özel halk otobüsleri sahipleri SESOB Başkanı ile bir araya geldi

“65 yaş üstü tartışması”

Özel halk otobüs sahipleri ve durak başkanları uygulamadan mağdur oldukları belirtirken, SESOB Başkanı Hasan Alişan, “65 yaş ve üzerindeki vatandaşımızı gerekirse sırtımızda taşırız. Bu uygulama kriterler doğrusunda yapılmalı” dedi.

SAKARYAHALK

Öğretim üyesinin öğrenciyle yaptığı rüşvet pazarlığı dinlemeye takıldı

“Rüşvet pazarlığı”

Beton Davası’nda rüşvet karşılığında binalara gerçeğe aykırı rapor düzenlemekle suçlanan Sakarya Üniversitesi(SAÜ) İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi M.S. nin rüşvet karşılığında öğrencilerinin sınav notlarını düzelttiği ve sınıf geçirdiği de öne sürüldü

YENİGÜN

Bakan Sakarya ziyaretinde talimat verdi, yatırım programına alındı

“ŞÖNİM tamam”

Geçtiğimiz hafta ilimize gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in bitirlmesi talimatını verdiği ŞÖNİM (Şiddeti Önleme ve İzleme Merekzi) için çalışmalar yoğunlaştı.

YENİHABER

MHP’li Ruhi Ersoy’dan Sapanca Gölü için sert eleştiri

“Suyu peşkeş çekiyorlar”

MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Sapanca Gölü’nden Sakarya’nın fayda görmediğini belirtti. Ersoy, “Bu tertemiz suyun kimlere peşkeş çekildiği arşivlerimizde mevcut” biçiminde konuştu.

YENİSAKARYA

“Sakarya MHP için önemli”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, “Sakarya bizim için çok önemli bir şehir. Aday adayları içinden halkın en çok rağbet edeceği isimleri tespit edeceğiz” dedi

22.09.2013 – A.T.