Yerel Basında Bugün (22.06.2012)

Yerel Basında Bugün (22.06.2012)
22.06.2012
452
A+
A-

22.06.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Mahkeme yolunda ateş açan damadını öldürdü”

Kızıyla birlikte duruşmaya giden kayınpeder, yolda kendilerine ateş açan damadını tabancayla vurarak öldürdü.

ADAPOSTASI

SATSO Çevre Komisyonu Sakarya protokolünü Acarlar Longozu’nda buluşturdu

“Protokol Longoz’da buluştu”

Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Acarlar Longozu’nda SATSO Çevre Komisyonu’yla bir araya geldi.

ANADOLU

Marmara depreminden bu yana atıl durumda bulunan kalıcı iş yerleri ile ilgili çözüm TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti

“Üstün: Kanayan yara çözüm bulacak”

BİZİMSAKARYA

“Yenikentli kadınlar suskunluğunu bozdu”

Başbakan Erdoğan’ın 15 Haziranda Sakarya’ya yaptığı ziyarette, Yenikent halkının bölgenin ilçe olmasına olumsuz yanıt vermesi, konu ili ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi içinde bir süredir olduğu iddia edilen derin çatlağı açığa çıkardı.

SAKARYAHALK

“Cezalar iptal”

Otomobiller ile yapılan terör saldırılarının ardından Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, camlarında film bulunan araçlara ceza yazarak filmleri söktürme çalışmalarına başlamıştı. Bu cezalardan biri de Avukat Vacit Öktem’e kesilmişti. Öktem cezaya karşı açtığı itiraz davasını kazandı. Mahkeme kesilen cezanın kanunda yeri olmadığını belirterek iptal karan verdi. Mahkemenin aldığı bu karar diğer ceza kesilen sürücülere de emsal teşkil edecek.

YENİGÜN

“Üreticiler çare arıyor”

İlimizde tarım ve hayvancılık üzerine faaliyet gösteren birlik başkanları, sektör sorunlarını masaya yatırdı. Toplantı’da Bakan Mehdi Ekerin katılımıyla Çalıştay düzenlenmesi kararlaştırıldı.

YENİHABER

İlçe başkanına yapılan saldırıya Keleş’ten sert tepki:

“Kimse CHP’yi tehdit edemez!”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş AKP’li bir yöneticinin Ferizli İlçe Başkanı Kemal İlter’e saldırısına tepki gösterdi. Keleş ‘Bu tehlikeli sürece aklıselim siyasetçiler dur demeli’ dedi.

YENİSAKARYA

Adapazarı bölünmekten, okul yıkılmaktan kurtuldu, simsarlar ise şokta

“Her şey dondu”

Yenikent ile Adapazarı’nı bölen 3.Köprü Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolu Projesi donduruldu. Köprü Sahil Yolu bağlantısı Sakarya’nın kuzeyine kaydırıldı.

22.06.2012 MA

 
452 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.