Yerel Basında Bugün (22.03.2012)

Yerel Basında Bugün (22.03.2012)
22.03.2012
554
A+
A-

22.03.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Tahliye haberini duyunca intihar etmek istedi!”

4ay tecavüze uğrayan 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Ö.D., kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin tahliye olduğunu öğrenince, ilaç içerek intihara kalkıştı.

ADAPOSTASI

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Sapanca’daki konuşmasında önemli mesajlar verdi

“Gönül coğrafyası acziyet istemiyor”

Davutoğlu, ‘Türkiye’nin siyasi coğrafyası ve yurt dışında yaşayan vatandaşların yanı sıra bir de ‘gönül coğrafyası’ var. Buralarda yaşayanlar bu ülkeye acziyeti yakıştırmıyor’ dedi.

ANADOLU

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, kurumu tarafından Sapanca ilçesinde düzenlenen ‘Yurtdışı Hizmetleri Konferansı – Küresel Gelişmeler Yeni Perspektifler’ toplantısının ardından Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde din görevlileri ile buluşma toplantısına katıldı.

“Sakarya özgürlüğün ve hürriyetin timsali bir il”

BİZİMSAKARYA

Karasu’nun gündemi kıyı erozyonu… Halk bilgilenmek istiyor

“Biri bizi aydınlatsın”

Karasu kıyı erozyonu tartışmaları alevlenerek büyüyor. TBMM gündemine de taşınan konu DLH ile bilim adamlarını karşı karşıya getirdi. Karasu sahiline 12 adet tahkimat beyhude çıktı.

SAKARYAHALK

“Hoş geldin bahar”

Baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı, Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) coşkuyla kutlandı. Doğu ve Güneydoğu’daki birçok ilde olaylı geçen kutlamaların Sakarya ayağında ise coşku hâkimdi.

YENİGÜN

İl Başkanı Orhan Ünver’e karşı aday çıkarılması kesinleşti

“MHP’de hesaplaşma”

MHP İl Kongresi’nde, parti tabanının büyük kısmının istediği bir isim aday çıkması için, Ankara’da Genel Merkez nezdinde yapılan girişimler olumsuz sonuçlandı.

YENİHABER

Sınav öncesi öğrenciler sahte sağlık raporu almaya zorlanıyor

“Sahte rapor uyarısı”

SBS ve YGS’ye girecek öğrencilerin sınava hazırlık amacıyla okul yerine dershaneye gidebilmek için sağlık raporu almaya yönlendirilmeleri Aile Hekimleri Derneği’nin tepkisine neden oldu.

YENİSAKARYA

“Torba doldu!”

‘Torba yasa’ olarak anılan 6111 sayılı yasa ile yeniden yapılandırılan kamu alacaklarının tahsilâtında yüksek oranlara ulaşıldığı bildirildi.

22/03/2012 MA


554 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.