Yerel Basında Bugün (22.02.2013)

Yerel Basında Bugün (22.02.2013)
22.02.2013
606
A+
A-

22.02.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Geçtiğimiz ay Genel Merkez tarafından kapatma kararı almasının ardından MHP İl Teşkilatı yeni il yönetimi dün görevine resmen başladı

“Sakarya’yı titreteceğiz”

ADAPOSTASI

Kösemusul hem müjde verdi hem eleştirilere sert çıktı

“Otomotiv’e özel OSB”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul Otomotiv ihtisas OSB kurulmasında son aşamaya gelindiğini açıkladı: “Sakarya otomotiv şehri olacak. Bu işe gönül koyduk, ancak eleştiriliyoruz. Biz şov peşinde değiliz. Şapkadan tavşan çıkaramayız ama bu işi başaracağız”

BİZİMSAKARYA

Milletvekili Üstün ve Yavuz’un mesajları gündeme bomba gibi düştü

“Kim bu başkanlar?”

Üstün, “İmar değişiklikleri bende kuşku uyandırıyor”, Yavuz, “Hiçbir başkanın yeri garanti değil” dedi. Milletvekillerinin bu sözlerle hangi başkanları işaret ettiği merak uyandırdı.

SAKARYAHALK

“Lisans iptal mi ediliyor?”

Özelleştirildiği günden u yana sürekli olarak sorunlarla gündeme gelen SEDAŞ yetkililerinin Enerji Bakanlığı’na çağrıldığı öğrenildi. Bu gelişme sonrası gündeme “SEDAŞ’ın lisansı iptal mi ediliyor?” sorusu geldi.

YENİGÜN

Göz kliniği merkeze döndü, Doğumevi’nde genişleme sürüyor

“İşte bu kadar”

Merkezden Korucuk’a sürgün gibi yollanan Göz Kliniği, dün itibariyle merkezdeki hastane binasına döndü. Doğumevi’nde ise yaşanan sıkıntısının giderilmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

YENİHABER

Vatandaşa eziyet çektiren SEDAŞ masaya yatırıldı

“Bakan’a şikayet”

AKP’nin Sakarya ve Düzce Milletvekilleri dün Enerji Bakanı Taner Yıldız’la görüşerek SEDAŞ’ı şikayet ettiler. Toplantıda SEDAŞ’la ilgili şikayetler tek tek anlatıldı.

YENİSAKARYA

“Gündemde SEDAŞ var”

Başkentte dün SEDAŞ zirvesi vardı. AK Partili vekiller, toplantıda bıçağın kemiğe dayandığı mesajını verdi. Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı görüşmeyle ilgili bilgi veren Milletvekili Üstün, SEDAŞ’ın iki ay süre istediğini söyledi.

22.02.2013 – A.T.


606 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.