Yerel Basında Bugün (22.01.2013)

Yerel Basında Bugün (22.01.2013)
22.01.2013
503
A+
A-

22.01.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

1999 Marmara depreminin ardından tam 13 yıl geçti halen, önlem alınması konularını konuşuyoruz

“Konuşuyoruz ama nece konuşuyoruz?..

Sakarya Marmara  Depreminde en büyük acıları yaşayan bir il. Sakarya’da 13 yıldır güvenli binaların oluşturulması yönünde somut adımlar atılmadan deprem önlemleri konuşularak zaman kaybedildiğinin kimse farkında değil mi?

ADAPOSTASI

Mevcut yapı stoku tehlike sinyali veriyor

“Yarın bir deprem olsa sonumuz yine felaket”

SAÜ inşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz, Sakarya için ürkütücü bir gerçeği gözle önüne serdi. 1. Derece deprem bölgesi üzerine kurulmuş olan şehirde deprem öncesi inşa edilen yapılar büyük risk oluşturuyor ve güven vermiyor.

BİZİMSAKARYA

“Deprem için son nokta”

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz, ‘Kamuoyunu, fay hatlarıyla meşgul etmenin, medyada depremin zamanını ve şeklini tartışmanın kimseye hiçbir faydası olamaz’ sözleriyle tartışmalara son noktayı koydu

SAKARYAHALK

“Minik Beyza’ya umut ışığı doğdu”

35 bin lira bulunamadığı için gözü patlayacak olan 6 yaşındaki minik Beyza için devreye giren İl Sağlık Müdürlüğü, maddi durumu elvermeyen İnce ailesinin yüzünü güldürdü. Minik Beyza’nın yarın Ankara Gazi Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne yatırılarak, tedavisine başlanılacağı öğrenildi.

YENİGÜN

Vali Yardımcısı Adem Saçan da, elektrik arızaları için SEDAŞ’a tepki gösterdi

“Bizzat 5 kez aradım”

Sakarya Valiliği İl Koordinasyon Kurulu’na başkanlık eden Vali Yardımcısı Adem açan, kar yağışı ile yaşanan elektrik arızalarının SEDAŞ’a olan tepkiyi artırdığını belirterek, “Salmanlı köyü’ndeki 2 gün süren kesinti için bizzat ben 5 kez aradım. Ancak uzun süre sonra elektrik verildi” dedi.

YENİHABER

Vali Yardımcısı SEDAŞ Müdürüne çok sert çıktı;

“Allah’tan Kars değil”

İl Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Yardımcısı Adem Saçan, SEDAŞ yetkilisine sert sözlerle yüklendi. Saçan “En ufak yağışta bile elektrikler kesiliyor. Allah’tan Erzurum ve Kars değil” dedi.

YENİSAKARYA

Kar bitti üzerine baharı yaşıyoruz ama kesintiler unutulmadı

“SEDAŞ’a fırça”

“Vali Yardımcısı Adem Saçan, kar yağışında Adapazarı’nın susuz, çok sayıda köyün de karanlıkta kalmasına neden olan SEDAŞ’ın yetkilisini sert dille uyardı

22.01.2013 A.T.


503 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.