Yerel Basında Bugün (22 Temmuz 2018)

Yerel Basında Bugün (22 Temmuz 2018)
22.07.2018
807
A+
A-

ADAPOSTASI

VATANDAŞIN TEPKİSİ NEHRİ KURTARDI

Sakarya Nehri’nin Söğütlü’den geçen bölümü, ilçede bulunan 3.Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) döktüğü atık sular nedeniyle 6 ay önce siyaha bürünmüş ve durum vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İKİSİ DE DÜNYA ŞAMPİYONU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde görev yapan arama kurtarma köpekleri Sky ve Baron, enkaz altında kalan yaralılara zamanında ulaşarak hayat kurtarıyor. İtfaiyenin gözbebeği olan Sky ve Baron’un uluslararası şampiyonlukları da bulunuyor.

 

BİZİM SAKARYA

PİSLİK YUVASI

Şehir merkezinde boş bir arazi… Korunması denetimsiz. Kimilerinin ne olduğu belli olmayan atık suları, kimilerinin de inşaat atıklarını, molozları döktüğü arazi çöplüğe dönüşmüş, mikrop yuvası haline gelmiş durumda.

 

SAKARYA HALK

YANGIN VAR

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri bitti. Türkiye Cumhuriyeti yeni sisteme sorunsuz bir şekilde geçti. Gel gelelim doların ateşi bir türlü sönmedi. Bırakın sönmeyi doların ateşi daha da yükseldi. Mutfaktaki yangın ise artık binayı sarmaya başladı.

 

SAKARYA YENİ HABER

MASKELERİ İNDİRİN

Koop İş Kongresinde konuşan Türk İş Genel Başkanı Atalay. ‘ FETÖ’nün yıllarca maskeyle gezdiğini belirterek , ‘’ Ülkemizde maskeyle gezen siyasetçi, sendikacı ve bürokrat var. Herkes yanındakinin maskesini indirmeye gayret sarf etsin ‘’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

MİLLET BAHÇESİNE 4 PROJE

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehre müjdesini verdiği Millet Bahçesi  projesinde gelinen son noktayı gazetemize açıkladı.

YENİ SAKARYA

KİRLENME DURDU

  1. Organize Sanayi Bölgesinin döktüğü atık sularla daha önce siyaha bürünen Sakarya Nehri havadan görüntülendi. Kokusu vatandaşları canından bezdiren nehrin bir süredir kirletilmediği görüldü.

807 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.