Yerel Basında Bugün ( 22 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 22 Şubat 2018)
22.02.2018
724
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İYİLİĞİN BEDELİ

Avusturya’da gördükleri projeyi Ferizli’de gerçekleştirmenin hayalini kuran Akcan ailesinin hayatı verdikleri borç para nedeniyle kabusa döndü. Verdikleri parayı geri alamayınca Recep Akcan felç geçirdi.

 

ADA POSTASI

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Sakarya Seyyar Giyim Satıcılar Odası ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ‘Katlı Pazar kendi arasında anlaşması halinde Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bizim için önemli olan esnafımızın mutluluğu ve ticaretin güçlenmesi. Esnaf güçlenirse Sakaryamız güçlenir’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

KATLI PAZAR YIKILABİLİR!

Sakarya Giyim Eşya Satıcıları Odası Başkanı Tepe, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu’na, ‘Katlı Pazar’da yenilik istiyoruz, yıkım da dahil’ deyince Toçoğlu, ‘Siz bir araya gelin, biz gerekeni yaparız’ dedi.

 

SAKARYA HALK

BU NE REZALET

Geçen Temmuz ayında Hamdi Şenoğlu ve ekibi görevden alındı.  Yerine Erdinç yılmaz ve ekibi atandı. Önce ki gün Erdinç Yılmaz ve ekibi görevden alındı. Yerine Turgut Karakaş ve arkadaşları atandı. Bütün bu yaşananlar karşısında ‘Ziraat Odası’nda neler oluyor’ sorusu gündeme geldi.

 

SAKARYA YENİ HABER

SİZ ANLAŞIN DESTEK OLALIM

Büyükşehir Belediye Başkan Toçoğlu, kendisini ziyaret eden Sakarya Giyim Eşya Satıcıları Odası Başkanı Yekta Tepe’ye Katlı Pazaryeri’nin yenilenmesiyle ilgili esnafın anlaşması halinde desteğe hazır olduklarını söyledi.

 

SAKARYA YENİ GÜN

SATSO’DAN AFRİKA PAZAR ELÇİLİĞİ

Sakarya Üniversitesi Afrokarya Öğrenci Topluluğu ile bir araya gelen Başkan Kösemusul, Afrika ülkeleri ile gelişen ticaret sürecinde öğrencilerin rolünün daha fazla olması gerektiğinin altını çizerek ‘Afrikalı iş adamları ile Afrika Pazar Elçiliği benzeri bir çalışma yürütmeyi planlıyoruz’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

ESNAF GÜÇLENİRSE SAKARYA GÜÇLENİR

Sakarya Seyyar Giyim Eşya Satıcıları Odası ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ‘Bizim için önemli olan esnafımızın mutluluğu ve ticaretin güçlenmesi. Esnaf güçlenirse Sakaryamız güçlenir’ dedi.
724 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.