Yerel Basında Bugün ( 22 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 22 Mart 2018 )
22.03.2018
704
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

GERİ SAYIM BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti kongresinde bahsettiği bin yataklı şehir hastanesi ile ilgili dosya Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulu’na sunuldu. YPK’nın onayından sonra hastane  ihalesi gerçekleştirilecek.

 

ADA POSTASI

TÜRK-İŞ’TEN ÇAĞRI!

TÜRK-İş’e bağlı 7 sendika başkanı 14 maddelik bir bildiri yayınladı. Milli birlik ve beraberlik vurgusu yapılan o bildiride şehrin yatay büyümeye devamı, bin yataklı hastanenin Kırantepe’ye yapılması, Adapazarı Ekspress’inin  Adapazarı Garı’na girmesi ve yaylı sistem çağrısı yapıldı.

 

BİZİM SAKARYA 

KANDIRILMADIK

Sözcü Gazetesi’nin attığı ‘Tosun Devleti Bile kandırmış’ manşetinden yakınan Özkahraman, ‘Tabi bu başlığı görenler sanki bizde bu Çiftlik Bankın dolandırılmasından kandırılanlarından biriyiz gibi bir algı oluşturdu’

 

SAKARYA HALK

SATSO’YA ÖVGÜ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu dün Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile görüştü. Ekonomi ve iş dünyasındaki son gelişmelerin ele alındığı toplantı sonunda açıklama yapan Toçoğlu, ‘İş dünyamız dikkat çeken ve başarılı bir performans sergiliyor’ diyerek SATSO’ nun çalışmalarını övdü.

 

SAKARYA YENİ HABER

TREN MERKEZE GELMELİ

Türk-İş’e bağlı sendika şube başkanları dün yaptıkları toplantının ardından yaptıkları açıklamada 120 yıldan beri çalışan Adapazarı Eskpresi’nin merkeze kadar gelmesini istedi.

SAKARYA YENİGÜN

 

‘SORUNLAR ÇÖZÜMLENSİN’

Türk-İş’e bağlı Sakarya’daki 8 sendikanın temsilcisi olarak yayınladıkları bildiride ülkemizde birliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, siyasetçilerden adalete, taşeron işçilerden, ilimizin sorunlarına kadar her konuya değinerek biran önce çözüm bulunmasını istediler.

 

YENİ SAKARYA

BİR GÜN BİZDE YAŞLANACAĞIZ

Vali Balkanlıoğlu, ‘Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı , aslında kendimize gösterdiğimiz saygıdır. Yaşlılarımıza nasıl muamele edersek, bizde öyle muamele göreceğiz’ dedi

 
704 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.