Yerel Basında Bugün (21.06.2012)

Yerel Basında Bugün (21.06.2012)
21.06.2012
465
A+
A-

21.06.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

‘Büyükşehir raylı sistemi başaramaz’ diyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı

“Raylı sistemde imzalar atıldı!”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Sakarya ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın katıldığı törenle, Sakarya ‘da kurulacak olan şehir içi Raylı Sistem Projesi’nin 1’nci etabının imzaları atıldı.

ADAPOSTASI

“Raylı sisteme kavuşuyoruz”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Sakarya ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın katıldığı törenle Sakarya’da kurulacak şehir içi Raylı sistem Projesi’nin 1’nci etabın imzaları atıldı.

ANADOLU

“Şoför esnafı Vali Büyük’ten çözüm bekliyor”

Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nün Büyükşehir Belediyesi’nin yan kuruluşu gibi çalışarak keyfi tutum sergilemesi şoför esnafını mağdur ediyor.

BİZİMSAKARYA

“Hafif raylı sistem için büyük imza”

TCDD ve Büyükşehir Belediyesi, şehir içi hafif raylı sistem için dev imza attı. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehir içi Raylı Sistem Projesinin 1’nci etabının imzaları atıldı.

SAKARYAHALK

“Raylı sistem tamam”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Sakarya ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın katıldığı törenle, Sakarya’da kurulacak olan şehir içi Raylı Sistem Projesi’nin 1’nci etabının imzaları atıldı.

YENİGÜN

Vagon teslimi için TÜVASAŞ’a gelen Bakan Yıldırım şahit oldu

“Raylı sistem imzası”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katıldığı törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman Sakarya’da kurulacak ‘Şehiriçi Raylı Sistem Projesi’nin 1’nci etabının protokolünü imzaladılar.

YENİHABER

Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı toplantısını kimse önemsemedi

“İyi uykular Sakarya!”

Olası depremlere hazırlık amacıyla hazırlanan ‘Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı’ valilikte masaya yatırıldı. Ancak toplantıya ne vali, ne Büyükşehir Belediye Başkanı ne de ilçe belediye başkanları katıldı.

YENİSAKARYA

“Raylı sistemde imzalar tamam”

Şehir merkezindeki Raylı sistem Projesi’nin 1’nci etabının imzaları atıldı. Başkan Zeki Toçoğlu ‘Sakarya’mız için hayırlı olsun’ dedi.

21.06.2012 MA

 
465 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.