Yerel Basında Bugün (21.04.2012)

Yerel Basında Bugün (21.04.2012)
21.04.2012
497
A+
A-

21.04.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Ecevit Keleş’e önce ‘Kahvaltıya katılabilirsin’ sonra ‘Ecevit sen kahvaltıya gelme’ denildi

“Keleş’e çifte ayıp”

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım’ın bu sabah partililere vereceği kahvaltı için İl Başkan adayı Ecevit Keleş’e önce ‘katılabilirsin’ dediği daha sonra ise ‘Ecevit sen gelme’ dediği öğrenildi.

ADAPOSTASI

Bina altlarında tehdit oluşturan fırınlar bir kez daha gündeme geldi

“Balcı uyardı”

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, bina altındaki fırınların hem demiri çürüttüğünü, hem de betonu kuruttuğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Otobüste eroin”

Sakarya polisi nefes kesen bir operasyona imza attı. Bir ihbarı değerlendiren polis Van’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsünde arama yaptı. Narkotik köpekleriyle yapılan aramada bir yolcunun üzerinden yarım kilo eroin ele geçirildi. Aynı otobüste 3 bin paket kaçak sigara da bulundu.

SAKARYAHALK

“10 fırından 7’si taşınacak”

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, bina altındaki fırınların tehdit oluşturduğunu ifade etti. Balcı, genel müdürlük yetkilileriyle ön görüşmelerin yapıldığını ifade ederek, federasyon olarak ana gündemlerinde bu konunun yer aldığını, yılsonuna kadar düzenlemenin tamamlanmasını amaçladıklarını söyledi. Balcı, ayrıca piyasada ‘kepekli’ ve ‘çavdar’ diye satılan ekmeklere boya katıldığı iddiasını da değerlendirdi.

YENİGÜN

SASTOP, Vali Büyük’e hazırlanan raporu sundu

“Çimento fabrikası çevreye zararlıdır”

Sakarya Sivil Toplum Platformu’nun (SASTOP) toplantısına katılarak, 4+4+4 Eğitim Sistemi hakkında bilgiler veren Vali Mustafa Büyük’e, Daraçayırı’nda kurulmaya başlanan çimento fabrikasının çevreye fabrikasının çevreye vereceği zararı içeren bir de rapor sunuldu.

YENİHABER

İktidar vekilleri şehir adına önemli 2 kadro için 7 yıldır uzlaşamadı

“Ne koltukmuş ama!”

İl Özel İdaresi’nde iki genel sekreter yardımcılığı görevine siyasi çekişmeler nedeniyle 7 yıldır atama yapılmadı. Vali Büyük, bu iki kadroya uygun kriterlerde kişi bulunamadığı söyledi.

YENİSAKARYA

Son yılların en çok tartışılan kurumu kongreye gidiyor

“APEK’te söz delegenin”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nı Özelleştirme İdaresi’nden devraldıktan sonra tüm kesimler tarafından dikkatle izlenen kooperatifinin genel kurulunda Başkan Ahmet aya ile Nuri Akyel başkanlık için yarışacak.


497 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.