Yerel Basında Bugün (21.03.2013)

21.03.2013

21.03.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ak Parti yerel seçim yarışına donanımlı olarak başladı İstanbul seçme Sakarya’da yapılan karavanlarla hazırlanacak

“Seçim ekonomisi yüz güldürüyor”

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere iddialı hazırlanan Ak Parti ekonomik hareketliliği de beraberinde getiriyor

ADAPOSTASI

MHP İl Başkanı 5 ilçenin istifasını değerlendirdi

“İstifaları bekliyorduk”

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, 5 ilçe başkanının görevlerinden istifa etmesinin ardından konuştu: “Bu istifaları bekliyorduk. Büyük bir yükün altına girdik. Bu yükü bizimle taşımak isteyen arkadaşlarla yola devam edeceğiz

BİZİMSAKARYA

İl Başkanı’nın gündeminde nevruz kutlamaları ve istifalar vardı

“MHP’den sert tepki!”

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, dün düzenlediği basın toplantısında partideki istifaları değerlendirdi, nevruz kutlamalarını da sert bir dille eleştirdi.

SAKARYAHALK

“Duyduk duymadık demeyin”

Söğütlü’de mera alanına kurulması planlanan Doğalgaz Çevrim Santrali değerlendirme toplantısı Nisan ayında Ankara’da yapılacak. Sakaryahalk Gazetesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarını, Çevrecileri ve Bölge Halkını şimdiden uyarıyoruz, haberimiz yoktu demeyin!

YENİGÜN

Ziraat Odaları İl Danışma Kurulu, “Doğalgaz Santrali’ni ele aldı

Siyasileri göreve çağırdılar

“İstemiyoruz!”

Sakarya Ziraat Odaları İl Danışma Kurulu, dün 12 kuruluş temsilcisinin katılımı ile yaptığı toplantıda, Söğütlü Beylikkışla’da meraya kurulmak istenen Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali’ne karşı olduklarını belirterek, “Bunun yeri mutlaka değişmeli” diyerek, siyasileri göreve çağırdı.

YENİHABER

11 Ülkeden yaklaşık 170 kişilik halk oyunu ekibinden nefis gösteri

“Nevruz böyle kutlanır”

Hendek Bayraktepe’de 11 ülkeden gelen folklorcuların katılımıyla oluşan ekip yaklaşık 5 bin kişiye unutamayacakları bir gösteri sundu. İzleyenler, “Nevruz böyle kutlanır” dedi.

YENİSAKARYA

Her şeyi devletten beklemediler

“Hacıköy Koleji”

Arifiye’ye bağlı Hacıköy’deki ilköğretim okulunun idealist eğitimcileri, elbirliğiyle yaptıkları çalışmalarla köy okulunu adeta bir kolej havasına soktu