Yerel Basında Bugün (21 Temmuz 2018)

21 Temmuz 2018

ADAPOSTASI

HEDEF 50 MİLYON

Akçay Deresi’ne nesli tehlike altında olan 7 bin 500 kırmızı benekli alabalık bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar 1.Bölge Müdürü Resul Doğan, ‘’Hedefimiz 2023 yılına kadar 50 milyon alabalık yavrusunu orman içi sulara ulaştırmak ‘’dedi.

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TURİZMDE BÜYÜK HEDEFLER

Geyve Belediyesi son dönemde hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. Yöresel ürünleriyle marka olmayı hedefleyen ilçe, Gondol projesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Gelecek için ciddi hedefler koyan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, şehrin turizm otoritelerini ilçede ağırlayarak hedeflerini anlattı.

BİZİM SAKARYA

TRAFİKTE LPG TEHDİDİ

Lpg’li araçlarda sızdırmazlık testi zorunluluğunun kaldırılması sonrasında araç yangınları ve can kayıplarının hızla arttığı belirtilerek bu alanda denetimlerin yeniden etkinleştirilmesi istendi.

SAKARYA HALK

BETON TABUTA AMAN DİKKAT!

17 Ağustos  1999 Depremi’nin 19.yıldönümüne sayılı günler kala ölümcül riske işaret eden Başkan Bayrak, depremi yaşayan binaların tehlike saçtığına dikkat çekti. Halk arasında ‘ Beton Tabutluklar’ olarak adlandırılan binalarla ilgili önlem alınmasını isteyen Bayrak, ‘’ Bunlar halkımız için, Sakarya için büyük riskler oluşturuyor. Acilen önlemlerin alınması ve düzenlemelerin yapılması gerekiyor’’ dedi.

SAKARYA YENİ HABER

SAÜ KALİTEDE ÖNCÜ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi akreditasyon sertifika törenine katılan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, ‘’ SAÜ kalite çalışmaları konusunda öncü üniversitedir’’ dedi.

SAKARYA YENİGÜN

‘TANKLARI  DESTEK İÇİN D-100’DEN YÜRÜTTÜK’

15 Temmuz darbe girişim gecesinde İzmit’ten yürütülerek Sakarya’ya getirilmek istenirken Eşme’de yolu kesilen mühimmat dolu 4 tankın, Çark Kışla’ya   destek için yola çıkarıldığı ortaya çıktı.

YENİ SAKARYA

BAŞKANLAR HAZIR

Siyasi partilerin il başkanları 24 Haziran seçim sonuçları ve önümüzdeki yerel seçimlere dair görüşlerini gazetemizle paylaştı.

21 Temmuz 2018 - 11:04