Yerel Basında Bugün (21 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (21 Nisan 2018)
21.04.2018
578
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EN YÜKSEK OY İÇİN

24 Haziran seçimleri için ilçelerde hareketlenmeler başladı. En yüksek oyu alma için vatandaşta karşılık bulan isimlerin aday gösterilmesi beklenirken, Cevat Keser, Ali İnci ve Mehmet İspiroğlu’nun isimleri adaylık için geçmeye başladı.

 

ADA POSTASI

İKİNCİ ÜNİVERSİTE YOLDA

YÖK değişiklik tasarısı TBMM’ye geldi. Tasarıya göre aralarında Sakarya’nın da bulunduğu 13’ü devlet, ve 2’si vakıf olmak üzere 15 yeni üniversite kurulacak.

 

BİZİM SAKARYA 

2’NCİ NİHAYET

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı KHK’larla birleştirilen 15 yeni üniversite kurulması kanun tasarı Meclise sunuldu. Buna göre kurulacak 15 yeni üniversiteden biri de Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi oluyor.

 

SAKARYA HALK

İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİZ HAYIRLI OLSUN

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya’ya kurulacak 2’nci üniversite için kanun tasarısının TBMM’ye sunulmasını gazetemize değerlendirdi. Sakarya için büyük bir projenin gerçekleştiğini kaydeden İsen ‘Çok çalıştık, bu yüzden huzurluyum. Tasarı, önümüzdeki hafta meclisten de geçerek bu iş tamamlanacak’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

SEÇİM ÖNCESİ MÜJDE 2. ÜNİVERSİTE TAMAM

İkinci üniversitenin kurulmasıyla ilgili tasarı meclise sunuldu. Rektörlük binasının Erenler’ de olması planlanan üniversiteye Teknoloji, Eğitim ve Spor Bilimleri Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu ve MYO’ lar bağlanacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

2.ÜNİVERSİTEYE NİHAYET!

Türkiye genelinde kurulacak 15 yeni üniversite içinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi de yer alıyor. Yıllardır beklediğimiz ikinci devlet üniversitesi özlemimiz de böylelikle sona erecek.

 

YENİ SAKARYA

SAVUNMA SANAYİİNDE SAKARYA ÖRNEK OLACAK

Savunma Sanayiinde Milli Buluşma ve SAYP protokolü törenle imzalandı. Başkan Toçoğlu ‘Sakarya savunma sanayiinde de Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri haline gelecek’ dedi.
578 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.