Yerel Basında Bugün ( 21 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 21 Mart 2018)
21.03.2018
757
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SİYASİ İRADE YOK

Eğitim-öğretim döneminin bitmesine 2 ay kala Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan değişim her kesimden tepki çekiyor. 3 yıl içerisinde 4 il müdürü değiştiren Milli Eğitim’de yaşanan istikrarsızlık kaygılandırıyor.

 

ADA POSTASI

KAYMAKAMLIKTA DEHŞET

Adapazarı Kaymakamlığı içerisindeki İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı biriminde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

 

BİZİM SAKARYA 

BAŞKANLARI SIKINTI BASTI

AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın, ‘Üç dönemi dolduranlar dışındaki belediye başkanlarından da seçilmeyenler olacak’ şeklindeki açıklaması sonrasında, ‘kim kalır, kim gider’ hesabına başlandı.

 

SAKARYA HALK

KİMLER YOLCU!

Başkan Kılıç’ın,’3 dönemliklerin haricinde, değişecek belediye başkanlarımız var’ sözleri gözlerin belediye başkanlarına çevrilmesine neden oldu. Üç dönem kuralı dışında hangi belediye başkanlarının değişeceği gündeme bomba gibi düşerken, siyasi kulislerde ‘2019’da kimler yolcu’ konuşuldu.

 

SAKARYA YENİ HABER

18 KÖYE KÖTÜ HABER

Kaynarca’da kurulması planlanan Yırtmaçdere Barajı ve taş ocağının ÇED Raporu kabul edildi. Kaynarca ve Kandıra’da 18 köy sular altında kalacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

ESNAFA FUAR DARBESİ!

İlimizde ‘yöresel tanıtım’ adı altında peşi sıra açılmaya başlayan fuar ve festivaller esnaflara rahatsızlık verirken, Adapazarı’nın ardından şimdi de Arifiye’de fuar açılacağının duyurulması şaşkınlıkla karşılandı.

 

YENİ SAKARYA 

YAŞLILAR EN BÜYÜK NİMETİMİZ

Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi’nin düzenlediği Yaşlılar Haftası programında Prof. Dr. Mustafa Karataş, ‘İnsan ömrü bir film şeridi gibidir. Yaşlılarımız da bizim en büyük nimetimizdir’ dedi.

 

 
757 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.