Yerel Basında Bugün (20.12.2012)

Yerel Basında Bugün (20.12.2012)
20.12.2012
633
A+
A-

20.12.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Beklenen soğuk ve kar yağışının bugünden itibaren ilimizde etkili olması bekleniyor

“Kar geliyor”

Soğuk ve kar yağışı ile Marmara’da bugün akşam saatlerinden itibaren kuzeybatıdan hızı saatte 75 kilometreye ulaşacak fırtına esecek. Fırtına, etkisini Cuma günü kaybedecek. Bölgemiz için kar yağışı da bekleniyor.

ADAPOSTASI

“TEİAŞ’ta yolsuzluk iddiası”

TEİAŞ Emeklisi bir müteahhit kurum içinde yapılan ihalelerde usulsüzlük yapıldığı iddiası ile mahkemeye başvurdu. Kurumun binlerce lira zarara uğratıldığını iddia eden müteahhit’in iddiaları üzerine Genel Müdürlük tarafından müfettiş görevlendirildi.

BİZİMSAKARYA

Bir avuç para için iki günde iki genç insanın canına kıyması şehri şoke etti

“Ah öğretmenim ah!”

34 yaşındaki öğretmen Murat Şahin bankaya olan 10 bin lira borcunu ödeyemeyince anne ve eşinden helallik istedikten sonra, Karapürçek’te ailesine ait bağ evinde kendini astı.

SAKARYAHALK

“HES’te sona gelindi”

Tükiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı HES Projesi’nde sona yaklaşılıyor. HES’in 2013 yılının Mart-Nisan aylarında faaliyete geçmesi bekleniyor.

YENİGÜN

10 bin liralık kredi kartı borcu yüzünden canına kıydı.

“Değer miydi öğretmenim?”

Eşi de öğretmen olan 13 yıllık sınıf öğretmeni 34 yaşındaki Murat Şahin, 10 bin liralık kredi kartı borcunu ödeyememeyi kendisine gurur yapınca, babasına ait bağ evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

YENİHABER

Maltepe’deki TV vericileri kanser mi ediyor

“Baztepe’de isyan”

İlgili mevzuata göre 500 metre yakınında ev olmaması gereken TV antenleri Maltepe’den bir türlü kurtulamadı. Mahalle halkı artan kanser vakalarını TV antenleri ve baz istasyonlarına bağlıyor.

YENİSAKARYA

“Mağdurlara 7,5 milyon TL”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, şiddet gören kadınlar, işsizler, göçle gelenler ve eski hükümlüler gibi dezavantajlı grupların sosyal ihtiyaçlarının karşılamaya yönelik projelere 7,5 milyon lira ayırdı

20.12.2012 A.T.


633 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.