Yerel Basında Bugün (20.11.2012)

Yerel Basında Bugün (20.11.2012)
20.11.2012
550
A+
A-

20.11.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Zeki Toçoğlu: Suya Zam yok”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Altyapıya büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin Sakarya’da uzun yıllar su sorunu yaşamaması için yatırımlara devam edeceğiz’

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

İstanbul Belediyesi’nin uyguladığı su zammı sonrası ilimizde de zam beklentisi ile tedirgin olan vatandaşı bir süre (!) rahatlatacak haber geldi

“Suya Bir Süre (!) Zam Yok”

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresinin dün yaptığı genel kurulunda  su zammı ile ilgili alınan kararda ilerleyen süreçlerde TEFE ve TÜFE durumuna göre SASKİ Yönetim Kurulu’na fiyat güncellemesi yetkisi verildi.

ADAPOSTASI

“Şehide Veda”

Siirt’te teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan piyade çavuş Mehmet Kıran’ın (21) ismi, Sakarya’da doğup büyüdüğü sokağa verildi.

ANADOLU

“Yaman: ‘Düzenlemeye Mevsimlik İşçiler de Dahil edilmeli’ 

Türk İş İl Temsilcisi Cemal Yaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleşmeli personel in kadroya alınması için verdiği talimatın olumlu bir gelişme olduğunu belirterek, mevsimlik çalışan geçici işçilerinde bu kapsama dahil edileceği geniş kapsamlı bir çalışma yapılmasının doğru olacağını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Öğrenci kart projesi ile Serdivan yeni bir atılıma hazırlanıyor

“İndirimli Hayat”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, hazırladığı öğrenci kart projesini ilk önce işletme sahipleri arasında, ‘Ortak akıl’ düşüncesiyle müzakereye açtı. Alemdar, ilçe il öğrencilerin bütünleşmesini amaçladıklarını belirterek projeye destek istedi.

SAKARYAHALK

“Olan Çocuklara Oldu”

Geyve ilçesi Hisarlık köyünde yaşanan ilginç bir olay yüzünden çocuklar, ders başı yapamıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Yönetmeliğe göre sınıf açmak için en az 10 öğrenci olmalı, 8 öğrenciniz var’ derken, köylüler ise tam 10 öğrenci olduğunu iddia ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve velilerin anlaşamaması yüzünden olan yine çocuklara oldu. Hisarlık Köyü’nün çocukları hala okul yüzü göremedi.

YENİGÜN

Başkan zeki Toçoğlu, suya zam yapmayı düşünmediklerini açıkladı

“Barajlar Geliyor”

SASKİ Genel Kurulu’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, altyapıya büyük yatırım yaptıklarını belirterek, ‘Buna rağmen suya zam yapmayı düşünmüyoruz. Göle alternatif olarak barajlar da yapılıyor’ dedi.

YENİHABER

“Amigo ’ya Başbakan Kıyağı”

AKP İl Kongresinde Başbakan’dan büfe isteyen Amigo Ersin, Otokar’daki programın ardından Erdoğan’la görüştü. Amigo Ersin’e Orta Garajdan büfe verilmesi için yetkililer seferber oldu.

YENİSAKARYA

“Bir Söz Bir Müjde”

Sakarya’da Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) kurulmasına ilişkin önerimize büyük destek geldi. Desteğin yanı sıra Sakarya’da yılsonuna kadar 20 kişilik Kadın Sığınma Evi açılacağı bildirildi.

20.11.2012 EK

 


550 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.