Yerel Basında Bugün (20.10.2012)

Yerel Basında Bugün (20.10.2012)
20.10.2012
430
A+
A-

20.10.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Öldürülen annesinin karnında sağlık ekibi tarafından 35 dakika yaşam mücadelesi veren bebek Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi

“Mucize bebek yaşama tutunuyor”

Pamukova ilçesinde tabancayla vurularak öldürülen hamile N.Ç. (32) karnından sezaryenle alınan 38 haftalık bebek, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

ADAPOSTASI

“Milletimize sözümüz var”

Başkan Toçoğlu, şehre güzel hizmetler yaptıklarını belirterek: ‘Mesaimizin tamamını gece-gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmek için, sizin vergilerinizin size hizmet olarak geri dönebilmesi için harcıyoruz’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Bugün Ankara’ya gidecek olan MHP teşkilatlarına ‘Gitmeyin’ yönünde baskı iddiası

“Kurultay MHP’yi böldü”

Bayram sonrası yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı il teşkilatını toz duman etti. Bazı ilçe başkanları kongrede taraf gösterilmelerinden rahatsızlık duyarken, bugün Ankara’ya gidecek olan MHP’lilere ‘Gitmeyin’ baskısı yapıldığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

SAKARYAHALK

“Ataması yapılmadı”

Hakkında çıkan bazı iddialar nedeniyle istifa etmek zorunda kalan MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan’ın istifasının ardından göreve getirilen Şanlıurfa’nın Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut’un gelişi Bakanlığa takıldı.

YENİGÜN

‘Yerel seçimler 6 ay öne alınsa da, biz hazırız’ dedi

“Hodri meydan!”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerin 6 ay öne alınmasına değinirken, ‘Seçimler erken de yapılsa, zamanında da yapılsa, geç de yapılsa, yarın da yapılsa biz hepimiz seçimlere hazırız. Herkese de bu anlamda hodri meydan diyoruz’ dedi.

YENİHABER

Toçoğlu, esnafla yumruk yumruğa kavga eden koruma ekibini dağıttı

“Koruma kâbusu”

Donatım’da esnafla toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun korumaları kavga çıkardı. Bunun üzerine Toçoğlu koruma ekibini tümüyle dağıttı.

YENİSAKARYA

“Muhalefete sert çıkış”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve İlçe Danışma Meclisi’nde muhalefete yüklendi.


430 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.