Yerel Basında Bugün (20.08.2013)

Yerel Basında Bugün (20.08.2013)
20.08.2013
508
A+
A-

20.08.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu

“Toprak kaybı var, su pahalı”

BİZİMSAKARYA

Satış sıralamasında Türkiye’de 3. Olduk

“2/B’ler kapış kapış”

Sakarya genelinde bulunan 2/B arazilerini satın almak için rekor başvuru yapıldı. 46 bin 291 adet 2/B arazisini satın almak için, 46 bin 236 kişi başvuruda bulundu

SAKARYAHALK

İşyerinde acil durum planı hazırlamak ve tatbikat yapmak zorunlu

“Ceza yiyebilirsiniz!”

İşyerlerine kroki, kaçış yolları ve toplanma yerlerinin belirtileceği ‘acil durum planı’ hazırlama ve ‘tatbikat yapma’ mecburiyeti getirildi. Uymayan işyerlerine ayrı ayrı idari para cezaları kesilecek. İşyerlerinin neredeyse bu uygulamadan haberi yok.

YENİGÜN

Bakanlar Kurulu, destek primi için başvuru süresini uzattı

“Fındıkçıya son şans!”

Devletten destek almak için zamanında müracaat edemeyen fındık üreticilerinin yanı sıra alternatif ürüne geçen çiftçiler için müracaat süresi, bakanlar Kurulu tarafından 2 Ekim’e kadar uzatılarak, üreticiye son bir şans verildi.

YENİHABER

Sokak köpekleri güpegündüz saldırıp, yaraladı

“Köpekler dehşet saçtı”

Adapazarında sokaklarda başıboş olarak yaşayan köpekler vatandaşlar için tehlikeli olmaya başladı. Papuççular’da 1 hafta arayla iki vatandaşı sokak köpekleri hastanelik etti.

YENİSAKARYA

“Esnafa müjde”

Adapazarı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban, zor günler geçiren esnafa uygun ödeme şartlarında düşük faizli kredi müjdesi vererek, “Kredi faizleri yıllık yüzde 5’i aşmıyor. İhtiyacı olan buyursun gelsin” dedi.

20.08.2013-A.T.

 
508 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.