Yerel Basında Bugün (20.04.2013)

20.04.2013

20.04.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kaynarca’da 4 yıl aradan sonra yeniden petrol aramak için sondaj çalışması başlatılacak

“Petrol bu kez yüz güldürecek mi?

ADAPOSTASI

“Şehir elden gidiyor”

Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım İmar’dan, hizmet noktasına bir çok konuda belediyeleri eleştiri yağmuruna tuttu. Yıldırım, Sakarya’nın vizyonsuz isimler tarafından yönetildiğini ve şehrin tabelada büyükşehir olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

Büyükşehir Belediyesi 1/125000’lik İmar Planında bu araziyi yeşil alan ilan etmişti

“TÜVASAŞ’ın arzisi toplanma yeri olacak!”

Ferizli’deki Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınmasına kesin gözüyle bakılan TÜVASAŞ’ın Fabrikası’nın arazisi deprem anında çadır kurma yeri olarak düzenlenecek.

SAKARYAHALK

Canbasoğlu, aftan yararlanmak isteyenleri uyardı

“Son süre 31 Mayıs!”

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, Sosyal Güvenlik Destek Primi borçlarına gelen afla taksitlendirmek veya peşin ödemek isteyenlerin 31 Mayıs’a kadar başvurmaları gerektiğini söyledi.

YENİGÜN

SGK, Vatandaş kanser olmasın diye sağlık kitapçığı dağıtacak

“Vay halimize”

Soayal güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, İl Koordinasyon Kurulu’nda kanserin günümüzde yaygınlaştığını belirterek, sağlık  konusunda hazırlanan kitapçığı dağıtmak için Vali Büyük’ten yardım istedi.

YENİHABER

Çatısı kardan çöken okulun tadilatı gecikince veliler isyan etti

“Rutubetli eğitim”

240 öğrencinin olduğu Sapanca Tepebaşı Mahallesi’nde bulunan Aktar İlköğretim Okulu’nun çatı ve tavanı yapılmayınca öğrenciler tüm kış rutubet içindeki okulda eğitim gördü.

YENİSAKARYA

“İşletmelere haciz şoku!”

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, vergi ve SSK borcu olan işletmelerin banka hesaplarına konan e-haciz uygulamasının firmaları iş yapamaz hale getirdiğini söyledi.

20.04.2013- A.T