Yerel Basında Bugün (20 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (20 Mayıs 2018)
20.05.2018
706
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HAYALLER ALT ÜST OLDU

Hukuk Fakültesi’nde okuma hayali kuran Melike Dural(18) geçirdiği talihsiz kaza sonrasında bir daha kendisine gelemedi. Hakan ve Hayal Dural çifti, yatağa bağlı bir şekilde hayatını sürdüren kzılarının tedavisi için hala umutlu.

 

ADA POSTASI

BAYRAM ÇOŞKUSU

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, renkli ve muhteşem etkinlikler eşliğinde kutlandı. Öğrenciler, gösteriyle herkesi büyüledi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz’ diye konuştu.

 

BİZİM SAKARYA

BÜYÜK ÇOŞKU!

Bu yılki kutlamalar, Valilik öncülüğünde Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen programın yanı sıra kurum ve kuruluşlar tarafından Çark Caddesi’nde düzenlenen ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile hayli renkli geçti.

 

SAKARYA HALK

BABAYİĞİT ARANIYOR

Sakarya’da doğum sırasında beyninde oluşan hasar nedeniyle midesine takılan hortumla beslenen ve cihaz yardımıyla nefes alabilen 2.5 yaşındaki Ali İskender Aydoğdu, tedavisi için yardım bekliyor. Minik Ali İskender’in fizik tedavisinin evde yapılması lazım fakat bu konuda gerekli rapor alınamadı.

 

SAKARYA YENİ HABER

BELGELERİ YOLLADIK

Partilerin 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesi aday listeleri yarın belli oluyor. AKP de İl Balkanı Fevzi Kılıç, genel merkezin aday adaylarıyla ilgili kendilerinden istediği belgeleri Ankara’ya yolladıklarını söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

ADAYLAR MEYDANA İNİYOR!

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerine hazırlıklar sürüyor. Sakarya’da siyasi partiler seçmenlerinden destek almak için liderlerini ve adaylarını şehre getirmenin uğraşını veriyorlar.

 

YENİ SAKARYA 

19 MAYIS ÇOŞKUSU!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşku ile kutlandı.
706 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.