Yerel Basında Bugün (20 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (20 Mart 2018)
20.03.2018
791
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Milli Savunma Sanayi’nin en önemli yatırımı olacak olan BMC ’nin Karasu’daki fabrikası ile alakalı 12 Nisan’da ihale gerçekleştirilecek. 15 Nisan’da yapılacak temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan’ın katılması bekleniyor.

 

ADA POSTASI

DEĞİŞECEK BAŞKANLAR VAR

2019 seçimlerinde hedeflerinin oy rekoru kırmak olduğunu dile getiren Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, ‘3 dönemliklerin haricinde de değişecek belediye başkanlarımız var’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR HES DAHA

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Keramali’de içme suyu isale hattı üzerinde inşa edecekleri yeni HES için kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacağını vurguladı.

 

SAKARYA HALK

BÜYÜK OPERASYON

Sakarya’da bazı kişilerin baskı, darp, şiddet, tehditle vatandaşları mağdur ettiği ihbarıyla birlikte harekete geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte silah, mermi, senet, uyuşturucu madde ele geçirilirken, 10 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 7 şüpheli tutuklandı ve ceza evine gönderildi.

 

SAKARYA YENİ HABER

‘BAŞKANLAR DEĞİŞECEK’

Teşkilat binasında basınla buluşan AKP İl Başkanı Kılıç, 2019 ‘da belediye başkanlarının değişip değişmeyeceğiyle ilgili soruya, ‘Değişmesiyle ilgili gündemimiz var, değişecek belediye başkanlarımız var’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

ÇETE OPERASYONU!

Sakarya Emniyeti oluşturdukları silahlık çete ile Adapazarı ve Sapanca’da darp, tehdit, tefecilik ve yağma yaptıkları iddiasıyla düzenlediği operasyon kapsamında 16 kişiyi gözetim altına aldı.

 

YENİ SAKARYA 

BAZI BAŞKANLAR DEĞİŞECEK

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, partisinin en büyük başarılarından birinin de sürekli kendisini yenilemesi olduğunu söyleyerek, ‘Üç dönem kuralı gereği aday olmayacak başkanlarımız haricinde de değişecek belediye başkanları vardır’ dedi.
791 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.