Yerel Basında Bugün (20 Eylül 2017)

Yerel Basında Bugün (20 Eylül 2017)
20.09.2017
638
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ERENLER’İN GURUR GÜNÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Erenler Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etap tapu dağıtım töreni için Sakarya’ya geliyor.

 

ADA POSTASI

TORBACILARA BÜYÜK DARBE

Şehirde son 20 günde torbacılara yönelik başarılı operasyonlar düzenlendi. Şüpheli 30 kişiden 11’i tutuklandı , çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

BİZİM SAKARYA

OTEL YERİNE SU TİCARETİ

Sakarya Akyazı’da 2014 yılında Bıçkı Deresi suyunu termal tesis kurmak için kiralayan şirketin, derenin suyunu şişeleyip satmaya başladığı ortaya çıktı.

 

SAKARYAHALK

ÜNLÜ MARKETÇİ SERBEST

Geçtiğimiz aylarda FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ünlü marketçi E.Ö. ilk celsede tahliye oldu. Tahliyeyle birlikte şirkete atanan kayyum da yine mahkeme tarafından kaldırıldı.

 

SAKARYA YENİGÜN

VEKİLLERİN DİKKATİNE!

Sakarya’da milli eğitim hiçbir dönemde bu denli olumsuz bir görüntü çizmedi. Bu konuda milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz.

 

SAKARYA YENİHABER

EN GÜZEL HEDİYE

Şehit ve gazi derneklerinin yeni binası dün hizmete girdi. Başkan Toçoğlu , “Biz gazilerimizin ve şehit ailelerimizin daha iyi şartlarda bir araya gelebilecekleri bir dernek binası için harekete geçtik. Binamız tamamlandı ve derneklerimiz hizmete başladı” dedi.

 

YENİ SAKARYA

ONLARA MİNNETTARIZ

Gaziler Günü etkinliklerine katılarak, gazi ve şehit derneklerini yeni hizmet binalarında ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Şanlı tarihimizin edebi kahramanları şehit ve gazilerimize minnett
638 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.