Yerel Basında Bugün (20 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (20 Ağustos 2017)
20.08.2017
584
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İşçilerin Büyük Dramı

Tüm ilkeyi yasa boğan kaza sonrasında mevsimlik işçilerin çalışma koşulları bir kez daha gündeme geldi. Gazetemize konuşan bir işveren yakını mevsimlik işçilerin zorlu yaşam koşullarını gözler önüne serdi.

 

ADAPOSTASI

Nihayet Ada Treni Mithatpaşa’da

ADA Treni’nin daha önce Nisan ayında başlayacağı duyurulan Mithatpaşa-Pendik ile Pendik-Mithatpaşa seferleri bugünden itibaren başlıyor.

 

 

BİZİM SAKARYA

Yerli Oto Rekabeti!

Bir süre önce başlayan yerli otoda babayiğit arayışları, Karsan, Vestel ve BMC’nin ortak yatırım kararıyla tamamlanıyor. Üretim yeri ya Sakarya, ya Bursa olacak. Bu nedenle iki şehir büyük bir rekabet ve yarış içinde.

 

SAKARYAHALK

Esnaf Perişan Sen Uyu Alişan

Taksi dolmuş ve minibüs yolcu taşıma ücretlerine 28 Nisan 2017 günü Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinesinde zam yapıldı. Ancak yapılan zam konusunda iki tarafın anlaşamaması sonucu esnaf perişan olurken, SEBOB Başkanı Hasan Alişan ise ortaya çıkan tabloyu uzaktan izlemekle yetiniyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

AKP’de Kongre Sancısı büyüdü!

AK Parti’de önümüzdeki cumartesi günü Pamukova ve Taraklı ile start alacak ilçe kongrelerine yönelik sıkıntı giderek büyüdü. İlçe başkanlarından bazılarının yanı sıra il başkanın da değişimi için kulisler hızlandı.

 

SAKARYA YENİHABER

Ev Fiyatları Uçtu

TOKİ’nin piyasayı tümüyle müteahhitlere bıraktığı ilimizde fiyatlar tavan yaptı. Özellikle Serdivan’da sıradan daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Nitelikli evlerin fiyatları 1 milyonu buluyor

 

YENİ SAKARYA

Buna da Şükür !

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Mithatpaşa’dan seferlere 10 Nisan’da başlayacağını duyurduğu Ada Treni seferleri bugün başlıyor
584 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.