Yerel Basında Bugün (2 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (2 Nisan 2018)
02.04.2018
689
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İŞ DÜNYASI SANDIĞA GİDİYOR

Bugün şehrin ekonomide başını çeken SATSO ve STB’ de seçim var. SATSO’ da Akgün Altuğ ve Mahmut Kösemusul’ un yanı sıra Erdemliler Hareketi olarak adlandırılan 3. Grup da meclis üstünlüğü için yarışacak. STB’ de ise Cevdet Mete ile Adem Sarı kıyasıya bir rekabet içerisinde.

 

ADA POSTASI

SATSO’DA KRİTİK SEÇİM

6 bin 332 üye bugün yapılacak olan seçimlerde SATSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği için oy kullanacak. Seçimlerin büyük çekişme içinde geçmesi bekleniyor.

 

BİZİM SAKARYA 

O MÜFETTİŞ TANIDIK ÇIKTI

Yazarımız Orhan Topçu, Giresun’da tutuklanan Maliye Bakanlığı müfettişi Cemal Şişman’ın bir süre önce de Hendek Belediyesi’nde incelemelerde bulunduğunu hatırlatarak, şüphelerini dile getirdi.

 

SAKARYA HALK

KARAR ANI

Sakarya’da iş dünyasının yanı sıra büyün şehrin merakla beklediği SATSO ve STB seçimleri bugün saat 09.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Tarafların uzun süredir hazırlandığı seçimlerde son sözü ise her zaman olduğu gibi üyeler söyleyecek.

 

SAKARYA YENİ HABER

SATSO’DA SEÇİM GÜNÜ

SATSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri bugün yapılacak. 34 Meslek Komitesi’nden 6 bin 333 üyenin oy kullanacağı seçimde 87 SATSO meclis üyesi belirlenecek. Seçimlerde başkanlık için Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ yarışıyor.

 

SAKARYA YENİGÜN 

BÜYÜK HEYECAN!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve Sakarya Ticaret Borsası’nda (STB) aylardır merakla beklenen meclis komite üyeliği seçimleri bugün yapılıyor. SATSO’ da 6 bin 332 üye, 34 komiteyi, Borsa’da bin civarındaki üye 7 komiteyi seçecek.

 

YENİ SAKARYA 

HAYDİ SAKARYA GÖREV BAŞINA!

Ziraat Bankası Adapazarı Şube Müdürü Mustafa Bekil, Altın Tahvili uygulamasında 2. Dönemin başlandığını belirterek, ‘Türkiye’de yastık altındaki 2200 ton altını ekonomiye kazandırmak için hepimize görev düşüyor’ diyerek, Sakaryalılar’ a çağrıda bulundu.
689 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.