Yerel Basında Bugün (2 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (2 Mayıs 2018)
02.05.2018
673
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İNCE HESAPLAR

24 Haziran seçimleri için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Aday adaylarının milletvekilliği hesaplarının yanı sıra siyasi partiler de oy hesapları yapmaya başladı. AK Parti 7 milletvekili, MHP ve CHP 2’şer milletvekili çıkarmak üzere plan yapıyor. Dengeyi İYİ Parti belirleyebilir.

 

ADA POSTASI

ESNAF E SANATKARLAR EKONOMİNİN LOKOMOTİFİDİR

SEBOB’ un 39. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan SESOB Başkanı Alişan, esnaf ve sanatkarların şehir ve ülke ekonomisine sağladığı katkıların göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

 

BİZİM SAKARYA

SEBOB’TA ALİŞAN YENİDEN BAŞKAN

Sakarya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, tek listeyle girdiği seçimde 443 üyenin oyuyla bir kez daha bir kez daha başkan seçildi.

 

SAKARYA HALK

ACABA BU İŞİN HİKMETİ NEDİR?

Sakarya’nın çıkartacağı milletvekili sayısı belli. Özellikle AKP’deki milletvekili aday adayı sayısının 80’e yaklaşması dikkat çekiyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

SARAYA 14 İSİM

AKP’de aday adaylığı başvuruları bugün bitiyor. Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasının ardından mülakatlar başlayacak. Komisyon değerlendirmelerin ardından saraya 14 isim sunulacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘BATMAK İSTİYORLARSA YOLLARI AÇIK OLSUN!’

SESOB’un dünkü genel kurulunda yerli otomobilin üretimine yönelik konuşan AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Yerli otomobil sahipleri batmak istemiyorlarsa, gelecekleri tek yer Sakarya’dır. Konya’ya, Kayseri’ye gideceklermiş, batmak istiyorlarsa, yolları açık olsun’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

ESNAF ŞEHRİN ORTA DİREĞİ

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, ‘Büyüyen ve gelişen şehrimiz beşeri sermaye bakımından dikkat çekiyor. Bunun en önemli ayağı esnaf ve sanatkarlarımızdır. Bu kitle şehrin orta direğidir’ dedi.
673 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.