Yerel Basında Bugün ( 2 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün ( 2 Ekim 2017)
02.10.2017
611
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ZAMLAR GERİ ÇEKİLMELİ

CHP İl Başkanı Ayça Taşkent, yapılan yanlışların faturasını vergi zamlarıyla vatandaşa kesildiğini söyledi.

 

ADA POSTASI

SAKARYA ÇOK İYİ HİZMET ALDI

Şehirle ilgili görüşlerini dile getiren AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, “Sakarya halkı AK Parti’ye yönelik tercihte bulunuyorsa demek ki AK Parti Sakarya.2ya iyi hizmet veriyor “ diye konuştu.

 

BİZİM SAKARYA

ÇÖP TESİSİNE BÜYÜK TEPKİ

Hendek’in 4 mahallesinin sakinleri, Hendek Belediyesi’nin kurmak istediği çöp tesisi için eylem yaptı. Belediye  Başkanı İrfan Püsküllü, eylemcilerin davetine katılmazken, Kaymakam Orhan Burhan bugün eylemcileri kabul edip görüşecek.

 

SAKARYA YENİGÜN

2018 FARKLI OLACAK!

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nda partilerine hizmetleri anlatan Başkan Toçoğlu, hizmetler açısından 2018 yılının farklı bir yıl olacağını belirterek, “Birlik beraberlik içinde 2019’a emin adımlarla ilerleyelim.

 

SAKARYA YENİHABER

2018 YILI ÇOK FARKLI OLACAK

Partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Bu yıl 400 bin tonun üzerinde yani yaklaşık 60 Milyonluk asfalt attık. 2018 yılı çok farklı olacak” dedi.

 

SAKARYA HALK

YIKIM GÜNÜ

Karasu sahil şeridine yıllar önce yüzlerce bina yapıldı. Bu binalardan bir kısmını belediye, bir kısmını ise azgın dalgalar yıktı. Kalan binalar için Bölge İdare Mahkemesine ‘Yürütmeyi Durdurma Kararı’ için başvuruldu. Ancak Karasu Belediyesi söz konusu 39 binayı daha yıkmak için bu sabah iş makinalarıyla sahile iniyor.

 

 

YENİ SAKARYA

2018 FARKLI OLACAK

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi ve “2018 farklı bir yıl olacak” dedi.

 
611 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.