Yerel Basında Bugün (19.10.2012)

Yerel Basında Bugün (19.10.2012)
19.10.2012
1.168
A+
A-

19.10.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yuvalıdere’de TOKİ belirsizliği sıkıntısı!”

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) büyük bir kısmı Yuvalıdere sınırları içinde kalan 2000 dönümlük dev bir proje için düğmeye bastı. Bölgede arazisi buluna vatandaşların ne yapacağı henüz belli değil.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Toplum Polisi, kurban pazarında dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı

“Sahte para kurbanı olmayın”

Polis kurban satıcılarına karşı başlattığı uyarıcı çalışmalarında sahte parayı anlamanın yedi noktasını broşürler dağıtarak ve uygulamalı olarak anlattı.

ADAPOSTASI

“TOKİ’nin gözü Yuvalıdere’de”

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, büyük bir kısmı Yuvalıdere sınırları içinde kalan 2000 dönümlük dev bir proje için düğmeye bastı. Bölgede arazisi bulunan vatandaşların ne yapacağı ise; henüz belli değil.

ANADOLU

“TOKİ’nin gözünü Yuvalıdere’de”

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) büyük bir kısmı Yuvalıdere sınırları içinde kalan 2 bin dönümlük bir alanda yeni bir proje başlatmak için düğmeye bastı. Bu durum bölgede arazisi olan vatandaşları tedirgin etmeye yetti.

BİZİMSAKARYA

Hacıeyüpoğlu mazbata töreninde Baro’nun yeni dönem yol haritasını çizdi

“Çok iş var çok”

Mazbatasını düzenlenen törenle alan Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, “Yeni adliyemizin fiziki özelliği şehir merkezine olan uzaklığı ve ihtiyaç olan baro binası konusu bizim önceliklerimiz arasındadır” dedi.

SAKARYAHALK

“Baroda yeni dönem”

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimde, Sakarya Baro Başkanı seçilen Recep Hacıeyüpoğlu, törenle mazbatasını aldı. Mazbata töreninde gündemdeki konulara da değinen Hacıeyüpoğlu öncelikli çalışmalarının Adliyenin şehir merkezine olan uzaklığı ve yapılması planlanan baro binası olduğunu söyledi.

YENİGÜN

4 Kasım’daki büyük kurultay öncesi partideki iç çekişme had safhaya ulaştı

“MHP’de neler oluyor?”

MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın Büyük Kurultay öncesi açık olarak Genel Başkan adayı Koray Aydın’a destek vermesine Serdivan ve Hendek teşkilat başkanlarından tepki geldi. Kurultay öncesi MHP’de kılıçlar çekildi.

YENİHABER

TOKİ’nin yoksul konutlarında yakıt parası bezdirdi

“Fatura garibana çıktı!”

TOKİ’nin, Korucuk’ta yoksul grubu vatandaşlar için yaptığı Vakıfkent Konutları’nda, merkezi sistem ile ısınmanın bedel i evin taksitlerini geçince, alınan önlemin faturası yine garibana çıkarıldı.

YENİSAKARYA

“Avans müjdesi”

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü Naci Özavcı, 3 milyon 200 bin lira tutarındaki pancar söküm avansının 22 Ekim Pazartesi gününden itibaren ödeneceğini bildirdi.

19.10.2012  EK

 
1.168 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.