Yerel Basında Bugün (19.06.2014)

Yerel Basında Bugün (19.06.2014)
19.06.2014
498
A+
A-

19.06.2014 Perşembe gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

 

ADAPOSTASI

“Çocuğunuzun okulu değişmiş olabilir”

4+4+4 eğitim sisteminin uygulamaya başlamasıyla birlikte ilkokullar ve ortaokullar ayrılırken iki öğretimi bir arada veren birçok okulda kademeli geçiş uygulaması kaldırıldı. Birçok okul dönüştürülerek öğrencilerin kaydı toplu olarak başka okullara aktarıldı.

AKŞAMHABERLERİ

“Türk’ün milli gücü; Altay”

500 milyon dolarlık proje Altay Tankı 2015 yılında seri üretime hazır hale getirilecek.

BİZİMSAKARYA

“Bir can daha”

Uyuşturucu kurbanlarına bir yenisi eklendi. Erenler de alkol ve uyuşturucu komasına giren gençlerden biri öldü diğeri koma halinde hastaneye kaldırıldı.

SAKARYAHALK

Uyuşturucuda tehlikeli tırmanış”

Son zamanlarda artan ölümlerle gözler yeniden uyuşturucu kabusuna çevrildi. Polisin yaptığı dev uyuşturucu operasyonu da sokakları temizlemeye çare olmazken; Bonzai kullanım yaşı liseye kadar düştü.

YENİGÜN

“Yoğun çile bitiyor!”

Vali Hüseyin Avni Coş, Sakarya’nın öncelikli halledilmesi gereken konuları arasında sağlığı en ön planda tuttuğunu belirterek, yoğun bakım sıkıntısına da el attı.

YENİHABER

“Katili kale direği oldu”

Karaman Aykut Yiğit İlkokulu öğrencisi Emirhan Aşık, çocuk parkında oynarken, üzerine düşen kale direğinin altında kalarak hayatını kaybetti.

YENİSAKARYA

“Her sanayiye yer vermeyin”

Türk Traktör Fabrikası’nın açılışı için ilimize gelen ve SATSO’yu da ziyaret eden Bakan Fikri Işık ‘Sakarya olarak seçici olun. Her sanayiyi bölgenize kabul etmeyin” dedi.

19.06.2014 – S.T.


498 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.