Yerel Basında Bugün (19.04.2013)

19.04.2013

19.04.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Geyve İlçesi Kazımpaşa Ortaokulunun ilçede bulunan Osmangazi Okulu’na nakledilmesi şok yarattı

“Geyve’de okul nakil gerginliği”

Geyve İlçesi’ne bağlı olan en başarılı okulu Kazımpaşa’da bir grup öğrenci velisinin dün ve bugün çocuklarını okula göndermeme kararı aldıkları öğrenildi.

ADAPOSTASI

SATSO Başkanlığı

Otomotiv Komitesi’nden geçiyor

“Taktik savaşı”

İş dünyası SATSO seçimlerine kilitlendi. Başbakanlık için bilinen tek aday mevcut başkan Mahmut Kösemusul. Ancak Talip Kuriş’in nabız yokladığı ve komite seçimlerinin sonucuna göre aday olmayı planladığı konuşuluyor

BİZİMSAKARYA

Bir aksilik olmazsa adaylığı Ramazan’dan hemen sonra resmen açıklanacak

“CHP’nin adayı Ali Dünya’mı?”

SAKARYAHALK

“Belediyeye soruşturma”

Bir süredir başta mali sıkıntılar olmak üzere çeşitli sorunlar yaşayan Karasu Belediyesi bu kez de soruşturma krizi yaşıyor.

YENİGÜN

Gerekli çalışma yapılmazsa, imar durumu ‘tek tip’e dönüşecek

“İmarda zor dönem”

Bodrum ve ters dubleks ortadan kalkabilir

YENİHABER

Sakarya’nın eğitimdeki başarısızlığını eğitimciler Yenihaber’e değerlendirdi

“Eğitime kırık not”

“Eğitimde istediği başarı çizgisini bir türlü yakalayamayan ilimiz, son YGS’de iller arasında 54’üncü sırada yer aldı. Sıralamada 5 basamak birden düşen ilimizde eğitim sendikaları başarısızlığın nedenini Yenihaber’e değerlendirdi.

YENİSAKARYA

“ADARAY  kaos getirir”

Şehir İçi Raylı Sistem (ADARAY) trafiğe etkisini yorumlayan İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, seferlerin kaosa neden olacağını ileri sürdü

19.04.2013 – A.T.