Yerel Basında Bugün (19.04.2012)

Yerel Basında Bugün (19.04.2012)
19.04.2012
408
A+
A-

19.04.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Depremde fişleme yapılmış”

Milat Gazetesi’nin dünkü manşet haberine göre 99 depreminde Sakarya’da depremzedelere yardım amaçlı faaliyet gösteren dernek ve vakıfları fişlenmiş.

ADAPOSTASI

30 Nisan Pazartesi günü tanıtılacak, Temmuz’da ilk kazma vurulacak

“Fi-Yapı hazır!”

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Dağdibi’nde hayata geçirilecek lan dev projenin tanıtımını 30 Nisan Pazartesi günü Çırağan Sarayı’nda yapılacağını söyledi.

ANADOLU

“SEDAŞ’ın fatura kurnazlığı”

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) elektrik faturalarında daha önce belirttiği kayıp kaçak açıklamasını kaldırması kafaları karıştırdı.

BİZİMSAKARYA

Erenler Hayvan Pazarı kapalı

“45 günlük karantina”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Erenler Hayvan Pazarının 45 gün süreyle kapalı kalacağı açıklandı. Hayvan Pazarı’nın Arifiye’de çıkan şap hastalığı nedeniyle oluşturulan 10 kilometrelik kordon bölgesi içerisinde bulunmasından dolayı kapatıldığı belirtildi.

SAKARYAHALK

“AK Parti İl Kongresi ertelendi”

27 Mayıs’ta Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek AK Parti Sakarya İl Kongresi ertelendi. Kongrenin ileri bir tarihe atılmasına gerekçe olarak Başbakan Erdoğan’ın programının değişmesi gösterildi.

YENİGÜN

Tüketici Hakem Heyeti’nin ardından, mahkemeler de vatandaş lehine sonuçlanıyor

“Kayıp-kaçak bedelini SEDAŞ geri ödeyecek”

Elektrik faturalarına yüzde 13 olarak yansıyan ve vatandaştan kayıp-kaçak (KK) bedeli adı altında alınan paranın SEDAŞ tarafından geri ödenmesine yönelik mahkeme kararları, peşi sıra gelmeye başladı.

YENİHABER

Binlerce esnaf ve işadamının hesabı bloke edildi

“Tabela şoku”

Büyükşehir belediyesi, tabela vergisini ödemeyen binlerce kişi ve firmanın banka hesabını bloke edince iş dünyasında büyük şok yaşandı.

YENİSAKARYA

“TÜVASAŞ’ta sona doğru”

TÜVASAŞ ve Eurotem’in Ferizli’ye taşınmasına ilişkin girişimlerde son aşamaya gelindi. Sakarya heyetini kabul eden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, projeye sıcak baktığını bildirdi.

19/04/2012 MA

 
408 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.