Yerel Basında Bugün (19.03.2012)

Yerel Basında Bugün (19.03.2012)
19.03.2012
533
A+
A-

19.03.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Nevruz gerginliği!”

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından Sakarya’da düzenlenmek istenen Nevruz Şenliği, valiliğin izin vermemesi üzerine yapılan basın açıklamasıyla sona erdi.

ADAPOSTASI

“Şehitlere saygı”

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97’nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, 4 şehit ailesi ve 2 gaziye devlet övünç madalyası ve beratı verildi.

ANADOLU

400- 500TL Doğal gaz faturası gelen ‘yoksul’ vatandaşlar sonunda isyan ettiler

“Fakiriz diye balkon yapmadılar!”

Adapazarı Korucuk Mahallesi’nde TOKİ tarafından sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik yapılan Vakıfkent evlerinde yaşayanlar, yüksek doğalgaz faturaları yüksek gelince eylem yaptı.

BİZİMSAKARYA

“Oyumuzu verdik soğukta kaldık!”

TOKİ tarafından sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik yapılan Vakıfkent sakinleri sorunlarını anlatmak için yaptıkları eylemde çarpıcı dövizlerden birisi ‘Oy istediniz, oy verdik, soğukta kaldık’ oldu

SAKARYAHALK

“Yazık değil mi?”

Büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen Orhan Camii Meydanı düzenlemesinde dün yaşanan gelişmeler vatandaşı çileden çıkardı. Büyükşehir Belediyesi tarafından döşenen meydan taşları dün Büyükşehir ekipleri tarafından kepçelerle parçalanarak yerinden söküldü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, ‘Çarçur edilen bu paraların hesabını kim verecek’ diye sordu.

YENİGÜN

Poyrazlar Köyü’nde ölüler, yıllardır yanlış mı gömüldü?

“Kıble tartışması”

Adapazarı Poyrazlar Köyü’nde, 15 gün önce ölen Sevdiye Koç’un mezarının, diğer mezralardan farklı olarak kazılması ve bunun doğru olduğunun söylenmesi, vatandaşların kıble tartışması yaşanmasına yol açtı.

YENİHABER

Sapanca’da 2 yaşındayken kaybolan minik kızdan 6 yıldır haber yok

“Alev’i bulamadılar”

Kayseri’de kaybolan 3 kardeşin cesedinin özel ekiplerce bulunması Sapancalı Çetin ailesi için umut olmuştu. Ancak aradan geçen 6 yıla rağmen, 2 yaşındayken kaybolan minik alev bir türlü bulunamadı.

YENİSAKARYA

“Özkoç’tan şeker resti”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti’nin Şeker Fabrikası için hazırladığı kanun teklifi komisyona verilmezse, kendi hazırladığı teklifin TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesini sağlayacağını bildirdi.

19/03/2012 MA

 
533 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.