Yerel Basında Bugün (19.02.2013)

Yerel Basında Bugün (19.02.2013)
19.02.2013
511
A+
A-

19.02.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Dün temeli atılan Hendek Meslek Yüksekokulu’nda 3 bin öğrenci sayısına ulaşılması hedefleniyor

“Sanayiye, eğitimle cansuyu”

Hendek İlçesi Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılacak olan Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu’nun, temel atma töreni yapıldı.

ADAPOSTASI

51 in kişi 2/B tapusuna kavuştu

“70 yıllık hasret bitti”

Sakarya’da yaklaşık 70 yıldır 2/B arazisinde bir türlü tapularını alamayan hak sahipleri nihayet tapularına kavuştu. Çalışma kapsamında 51 bin 505 kişi 2/B arazilerinin tapusunu aldı.

BİZİMSAKARYA

“Şeker her şeyi satıyor!”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın yıllardır çürümeye terk edilen milyonlarca lira değerinde makine, ekipman ve araçlar fabrikanın yeni sahibi tarafından satışa çıkarıldı.

SAKARYAHALK

“2B’de tapu sevinci”

Orman vasfını kaybetmiş Hazine arazilerinde Türkiye’deki ilk tapula, Sakarya’da verildi. Sakarya Defterdarlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Valilik toplantı Salonu’nda yapılan törenle temsili olarak 17 kişi tapularını aldı.

YENİGÜN

Bursa’da kurulması kararlaştırılan Otomotiv Tesisi Merkezi için sorun çıktı

“Bu sefer olsun!”

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, ilçelerinde bin 500 dönümlük hazine arazisinin hazır olduğunu belirterek, ‘Otomotiv Test Merkezi için biçilmiş kaftan olan bu yerin verilmesi için her türlü imkânı sağlarız. Yeter ki, bu sefer fırsat verilsin’ dedi.

YENİHABER

Minibüsçülere İsuzu midibüsler dayatılıyor

“Minibüs yerine midibüs geliyor”

Minibüs hatlarına midibüs pazarlaması çalışmalarında ilginç bir noktaya gelindi. Dün Serdivan-Kampus hattında bu midibüslerden biri çalıştı.

YENİSAKARYA

“İlk tapular Sakarya’ya”

En geniş 2/B arazisine sahip 5. il olan Sakarya’da, 53 bin 100 adet tapudan 17’si temsili törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Vali Büyük, ‘Vatandaşlarımız kendi toprağını işleyecek. O alanlarda çok fazla ekonomik faaliyet yapılacak’ dedi.

19.02.2013 MA

 
511 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.